ERZURUM Haber Girişi : 08 Mart 2018 12:44

TÜMSİAD şehitler için mevlit okutacak

TÜMSİAD şehitler için mevlit okutacak
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Erzurum Şube Başkanlığı tarafından Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıldönümü nedeniyle mevlid-i şerif okutulacak.
Bugün akşam namazından sonra Yenişehir semtinde bulunan Solakzade Camii’nde okutulacak olan mevlit programına bütün Erzurumluları beklediklerini kaydeden Başkan Cafer Burucu, “Şehitlerimizi yad edecek, gazilerimiz için de Allah’tan şifa dileyeceğiz” dedi. 
TÜMSİAD Başkanı Cafer Burucu, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi: 
“Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacının olduğu ve Erzurum’un kurtuluşunun 100. yıldönümü kutlanacak olan bu anlamlı haftada, Vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimize rahmet, kahraman gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Yedi düvele karşı bağımsızlık mücadelesi verdiğimiz bu günlerde Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere tüm yöneticilerimize, Afrin’de ve ülkenin dört bir yanında canları pahasına kahramanlık örneği sergileyen Mehmetçiklerimize bu müstesna gecede dualarımızı göndereceğiz. Allah güvenlik güçlerimize güç kuvvet versin, milletimizin birlik ve beraberliği daim olsun. Vatan savunmasında hep ön saflarda yer almış Erzurum’un kurtuluşunun 100. Yıldönümü hayırlara ve beraberliğimizin perçinlenmesine vesile olsun.” 
Etiketler : tümsiad
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.