GENEL Haber Girişi : 29 Ekim 2018 10:46

TSK, FETÖ'nün köklerini kazıyor

TSK, FETÖ'nün köklerini kazıyor
150'si general, 15 bin FETÖ'cü ordudan atıldı
 17-25 Aralık yargı darbe girişimi ile başlayıp, 15 Temmuz kanlı ayaklamaya kadar uzanan süreçte, FETÖ öyle ya da böyle kuşattığı son Türk Devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'ni, emir aldığı emperyalistlerin  hizmetinde bir "aygıt haline getirmek istiyordu. Hiç kuşku yok ki FETÖ'yü piyon olarak kullanan güçler bu projede, sıklet merkezine TSK'yı, yani Türk Ordusu'nu koymuştu. Biliyordu ki TSK kimin güdümünde olursa, devletin ana unsuru da o olur.
Evdeki hesap çarşıya uymadı. Öncelikle Allah'ın lütfü keremi, sonra milletin basireti ve nihayet Başkan Erdoğan'ın dirayeti sayesinde, FETÖ çıktığı bu ihanet yolculuğunda tepetaklak uçurumdan aşağı yuvarlandı. FETÖ uçuruma yuvarlanmasına yuvarlandı fakat  geride ciddi bir hesap bıraktı.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar açıkladı. Son iki üç yıl içinde ordudan 150'si general ve amiral olmak üzere, 15 bin 153 personel ihraç edildi. Yani küçük çaplı bir Avrupa ülkesi ordusuna denk bir rakam... Düşman bir ülkeyle savaşa girmiş olsaydık belki de bu kadar yetişmiş personeli kaybetmezdik. Başka şeyler bir yana sadece bu rakam bile FETÖ denilen şu belanın, ülkemize verdiği zararı anlatmaya yeter de artar bile...
Etiketler : tsk fetö
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.