SAĞLIK Haber Girişi : 06 Ocak 2011 00:57

Trafik Kazısında Ölen Din Görevlisinin Ailesine Kaza Sigortası Yardımı

Trafik Kazısında Ölen Din Görevlisinin Ailesine Kaza Sigortası Yardımı
Giresun'dan Adıyaman'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Tirebolu Işıklı köyü imam hatibi Fazıl Büyüktür'ün ailesine, sendika üyeliğinden dolayı yapılan kaza sigortası kapsamında 15 bin lira ödendi.

Diyanet-Sen Giresun Şube Başkanı Fethi Karahüseyin, Diyanet-Sen Tirebolu İlçe Temsilcisi Necdet Pir ve yönetim kurulu üyeleri, Tirebolu Müftüsü Hilmi Yılmaz ve Giresun Şekerbank Müdiresi Sadiye Ertürk, Büyüktür'ün aynı kazada yaralanan eşi Neriman Büyüktür'ü ziyaret etti.

Diyanet-Sen Giresun Şube Başkanı Karahüseyin, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, sendika olarak, üyeleri olan kişilerin hak ve menfaatlerini korumayı amaçladıklarını söyledi.

Geçirdiği trafik kazında hayatını kaybeden Fazıl Büyüktür'ün sendika üyeliğinden dolayı kaza sigortası yapıldığını belirten Karahüseyin, 'Kaza sigortası kapsamında ödenecek para kaybettiğimiz merhum hocamızın acısını unutturmaz. Fakat geride kalan eşi ve çocukları için bir nebzede olsa faydalı olur. Biz burada yenge hanıma acil şifalar çocuklarına da hayırlı bir ömür diliyoruz' dedi.

Konuşmaların ardından Neriman Büyüktürk'e Fazıl Büyüktür'ün çerçeveli fotoğrafı ve 15 bin liralık çeki verildi.

Ziyaret, Fazıl Büyüktür'ün kabri başında okunan Kur'an-ı Kerim ve dualarla sona erdi