GÜNCEL Haber Girişi : 31 Ağustos 2015 16:22

Toyota İkbal'e Üstün Başarı Ödülü

Toyota İkbal'e Üstün Başarı Ödülü
Toyota Satış Sonrası Hizmetleri Yönetimi Üstün Başarı Sertifikası Altın Kategorisi ödülü Toyota Plaza İkbal in oldu.

Toyota Satış Sonrası Hizmetleri Yönetimi Üstün Başarı Sertifikası Altın Kategorisi ödülü Toyota Plaza İkbal in oldu.

"2014-2015 Toyota  satış sonrası  müşteri memnuniyeti ödülleri kapsamında satış 
ve satış sonrası müşteri memnuniyetindeki üstün başarısı ile Erzurum Toyota Plaza İkbal üstün başarı sertifikası altın kategorisi ödülüne layık görüldü. Türkiye genelinde 65 bayii arasından seçilen Toyota İkbal Otomotiv, Toyota'nın dünya çapında tüm bayiler için belirlediği standartları yakalayan ilk bayilerden biri oldu.

Erzurum Toyota İkbal Plaza'da gerçekleştirilen ödül törenine katılan Toyota Türkiye Doğu Anadolu Bölge Müdürü Yaşar Yıldız "Toyota Satış Sonrası Hizmetleri Yönetimi Üstün Başarı Sertifikası Altın Kategorisi" ödülünü İkbal Otomotiv Genel Müdürü Enver Mutlu ve İkbal Otomotiv Servis Müdürü Ahmet Atmaca'ya birlikte takdim etti.

Yaşar Yıldız Doğuanadolu'daki en aktif ve en kaliteli hizmeti veren Toyota ailemizin iş ortaklarından İkbal Otomotiv yöneticilerine ve tüm çalışanlarına teşekkür ederiz dedi.

Bölgesel olarak ödülü alan ilk Toyota bayisi olma gururunu yaşadıkları belirten Toyota İkbal Otomotiv Genel Müdürü Enver Mutlu; biz Toyota İkbal olarak plazamıza gelen müşterilerimize satış ve satış sonrası verdiğimiz hizmet kalitemizle bu anlamlı ödüle laik görüldük.

Toyota İkbal Otomotiv ailesi olarak en temel ilkemiz koşulsuz müşteri memnuniyeti ve mükemmel hizmet kalitesidir. Bu kapsamda  bütün şirket içinde doğru düşünme ve anlama biçimiyle hareket ediyoruz. Müşterilerimizi en iyi şekilde dinliyor anlıyor ve ona göre hizmetimizi sunuyoruz.

Aldığız ödül sonrasında  çevre illerden hizmetimizi yakından takip etmek ve yerinde görmek için diğer Toyota bayilerinden ziyaretler oluyor. Yine bu anlamda öncü ve örnek bir şirket olmaktan mutluluk duyuyoruz, dedi.

RAMAZAN KARATAŞ

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.