ERZURUM Haber Girişi : 26 Temmuz 2019 13:06

TORTUM'DA HEYECAN FIRTINASI BAŞLIYOR

TORTUM'DA HEYECAN FIRTINASI BAŞLIYOR
Tortum'da her yıl yapılan Uluslararası Karakucak Güreş Festivali'nin 129.su bugün (26 Temmuz) saat 19:00'da halk konseri ile başlıyor.

Tüm Erzurumluları davet eden Belediye Başkanı Muammer Yiğider, "Güreş Festivalleri ile er meydanına damga vuran Tortum ilçemiz, bu yıl da Geleneksel Uluslararası Karakucak Güreş Festivali'nin 129.sunu gerçekleştirerek olmanın heyecanı ve gururu içindeyiz. Tortum meydanında buluşanların, ata sporumuz olan güreşe doyacaklarını düşünüyorum. Tüm halkımız bu festivale davetlidir,"dedi.

26 Temmuz Cuma günü saat 19:00'da Halk Konseri ile başlayacak olan festivalin, 27 Temmuz Cumartesi günü saat 10:00'da güreşçilerin meydana çıkacağını ve aynı gün akşam saat 20:00'de ise Tortum Meydanı'nda İbrahim Erkal anısına Halk Konseri verileceğini söyleyen Başkan Yiğider, her yıl artan bir ilgi ile izlenen festival sadece Tortum'un değil, tüm Erzurum'un gurur kaynağı olduğunu söyledi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.