GENEL Haber Girişi : 09 Mart 2019 11:11

Tortum'da BBP adayı Yiğider gönüllere taht kurdu

Tortum'da BBP adayı Yiğider gönüllere taht kurdu
Ülkenin dört bir yanında çekişmeli geçen 31 Mart Yerel Seçimleri yarışı, bir çok partinin ve adayın yarıştığı Tortum'da da heyecanlı bekleyişe yol açtı.

Büyük Birlik Partisi'nden Muammer Yiğider'in aday olduğu Tortum'da, seçmen şimdiden "Muammer Başkan" sloganları atmaya başladı. Geçmiş dönemde, Serdarlı Belediyesi'nde belediye başkanı seçilen ve bir dönem de Tortum'da bağımsız aday olarak yarışan Yiğider, bu kez son derece iddialı biçimde girdiği Tortum Belediye Başkanlığı yarışında rakiplerine fark atmayı başardı.

Başkanlık yarışına, rakiplerine oranla uzak ara önde başlayan eski belediye başkanı Muammer Yiğider, seçilmesi halinde Tortum'u bir inci gibi parlatacağını ve bugüne kadar Tortum'un ortaya çıkmamış gizli güzelliklerini gün yüzüne çıkartacağını savundu.

Sempatik tavırları ve dürüst kişiliğiyle Tortum'da genç yaşlı her kesimin taktirini toplayan Muammer Yiğider, Büyük Birlik Partisi'nden girdiği bu yarıştan galip çıkacağına yürekten inanıyor ve kendisinin belediye başkanı olmasıyla birlikte, Tortum'un büyük bir dönüşüm yaşacağını söylüyor.

Geçen dönem bağımsız aday olarak katıldığı seçimi az bir farkla kaybeden Muammer Yiğider, Tortum halkından gelen yoğun istek üzerine bu defa BBP'den aday olarak yarışa dahil oldu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.