EĞİTİM Haber Girişi : 02 Ocak 2018 00:33

Toprakkale'de kütüphane sevinci

Toprakkale'de  kütüphane sevinci
Aziziye Belediyesi'nin Erzurum Genç Fenerbahçeliler taraftar grubuyla birlikte Toprakkale'de başlattığı kütüphane çalışması tamamlandı.
Aziziye Belediyesi'nin Erzurum Genç Fenerbahçeliler taraftar grubuyla birlikte Toprakkale'de başlattığı kütüphane çalışması tamamlandı.
Aziziye Belediyesi'nin bir süre önce Erzurum Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu ile ilçenin Toprakkale Mahallesi'nde başlattığı "Geleceğimiz Onlara Emanet" projesi tamamlandı.
Ziyaettin Özatalay Ortaokulu Kütüphanesi, yapılan açılış töreninin ardından bölgede yaşayan ve taşımalı eğitim sistemiyle eğitim alan öğrencilerin hizmetine sunuldu.
Açılış törenine Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Toprakkale Jandarma Komutanı Üstçavuş Orhan Kaya, Aziziye Belediyesi Termalspor Başkanı Abdullah Gülakar, Toprakkale Mahalle Muhtarı Burhanettin Gözelbaba, Erzurum Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Projeyle öğrencilerin ders saatlerinde ve ders saatleri dışında da rahatlıkla kullanabilecekleri nezih bir ortam oluşturuldu. Aziziye Belediyesi'nin temin ettiği ve kitapseverler tarafından bağışlanan onlarca farklı yaş gruplarına hitap eden kitap, kütüphane raflarını süsledi.
Açılış sırasında bir konuşma yapan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, " İlçemizin her noktasında fırsat eşitliği oluşturabilecek her projeye imzamızı atıyoruz. 'Geleceğimize Sahip Çıkıyoruz' projesi de Erzurum Genç Fenerbahçeliler taraftar grubuyla birlikte gerçekleştirdiğimiz önemli ve anlamlı bir çalışmaydı. Burada bizim için ön planda tuttuğumuz konu bu tür sosyal sorumluluk projesiyle Belediyemize müracaat eden bir grubun olmasıdır. Özellikle sivil toplum kuruluşlarının yapmış olduğu bu tür projelere destek vermek arzusu içerisindeyiz. Dolayısıyla renklerin bir önemi yok, önemli olan projenin içeriği ve öprencilerimize sunmuş olduğu katkıdır. Aziziye Belediyesi olarak her türlü sosyal sorumluluk projesinin içerisinde yer alacağımızı belirtmek isterim. Bu projeyle bölgede eğitim gören öğrencilerimize ve kitap okumayı seven her kesime hitap edecek zengin bir kütüphane kurduk. Bu kütüphane sayesinde okulda eğitim gören yavrularımız istedikleri bilgiye rahatlıkla ulaşabilecekler ve zihin dünyalarını da bu sayede geliştirecekler." şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.