GÜNDEM Haber Girişi : 21 Mayıs 2017 23:00

Tezel Kargo 30 yaşında

Tezel Kargo 30 yaşında
Kurulduğu günden bugüne koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinen Tezel Kargo taşımacılık sektöründe otuzuncu yılına ulaşmanın haklı gururunu yaşıyor.
Kurulduğu günden bugüne koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinen Tezel Kargo taşımacılık sektöründe otuzuncu yılına ulaşmanın haklı gururunu yaşıyor. Tezel Kargo Erzurum'da kuruluşunun 30. yılını geçtiğimiz günlerde Palan Otel'de düzenlenen mütevazi bir törenle kutladı. Kuruluş yıl dönümü kutlamalarına katılan  Tezel Kargo Erzurum Lojistik Merkezi  Müdürü Kemal Şentürk ve Tezel çalışanları doyasıya eğlendi.




Doğu Anadolu'da Erzurum, Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı, Erzincan, Bayburt, Gümüşhane olmak üzere  8 şehire hizmet veren ve Türkiye'nin doğu ile batısı arasında bir köprü vazifesi gören şirket; kamu kurumları, özel sektör, işyerleri ve esnaftan aldığı güvenle 30 yıldır taşımacılık alanında yoluna emin adımlarla devam ediyor. Öyle ki Türkiye'nin dünya çapında dev şirketleri taşımacılık adına tüm işlerini (taşınabilir ürün, eşya ve benzeri gibi..) gönül rahatlığıyla Tezel  Kargo'ya  tereddütsüz  teslim ediyor. Hemen hemen her sektörde ulusal tüm markalar ürünlerini Tezel Kargo aracılığıyla Türkiye genelinde bulunan bayilerine ulaştırıyor.
Türkiye'de ilk olarak  1949 yılında Tezel Umumi Nakliyat Ambarı adıyla faaliyete başlayan firma, Doğu Karadeniz Bölgesi'ne nakliyat ambarı işletmeciliğinin yanında (mke) makine ,kimya endüstri ve Karadeniz Bakır İşletmeleri'nin nakliye işlerini yapmış ve daha sonra beyaz  eşya, ilaç ve bir çok farklı sektörde hizmet vermeye devam etmiştir.
Nakliyat ambarı kargo  ve lojistik dallarında hizmet veren TEZEL şu anda İstanbul 'da 4 merkez depo da ayrıca Anadolu'da 12 bölge deposunda çalışmalarını sürdürüyor.

Hem Lojistik hem de 
Nakliyat Ambarı.. 




Erzurum'da 30 Nisan 1987 yılında hizmet vermeye başladıklarını belirten Tezel  Kargo Lojistik Bölge Müdürü Kemal Şentürk, "hem lojistik hem de nakliyat ambarı  işletmeciliği yapıyoruz," dedi.
Şentürk, ''Tezel Kargo Ltd Şti. firmamız Tezel Lojistiğin bölge deposu olarak 8  ile depolama ve dağıtım hizmeti vermektedir. Ayrıca kargo ve ambarcılık konusunda  İstanbul  Avrupa, İstanbul  Anadolu, İzmir, Ankara, Bursa, Gaziantep ve Konya'dan gelen ürünleri Erzurum merkez ve ilçelerine dağıtıyoruz. Yine bu ürünlerin Erzurum'dan Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı, Erzincan, Bayburt, Gümüşhane illerine ve ilçelerine dağıtımını yapıyoruz'' diye konuştu.




Ambar ve kargo sektöründe yılda yaklaşık 50 bin ton ürünün dağıtımını yaptıklarını söyleyen  Kemal Şentürk,  "bu da yaklaşık 2 bin TIR dolusu ürün demektir. Bizim için müşteri memnuniyeti  çok önemlidir, bundan dolayı taşıdığımız  tüm ürünlerin sigortasını yapıyor ve her geçen gün hizmet ağımızı genişletiyoruz," dedi.
Şentürk; ''Erzurum Lojistik Bölge depomuz 1000 m² kapalı, 3000 m² açık toplam 4 bin dönümlük alanda faaliyet göstermektedir. Türkiye'nin batı bölgelerinden gelen ürünlerin dağıtımını 12 araçlık filomuzla ve 34 çalışanımızla yapıyoruz. Tezel Lojistikten gelen Indesıt, Ariston, Electrolüx, Lg, Vestel gibi uluslar arazı çapta büyük markaların ürünlerinin hem bu firmalara ait mağazalara hem de bölgemizdeki bütün bayilerine ve nihai tüketicilerin adreslerine teslimatlarını gerçekleştiriyoruz.
Faaliyetlerini her geçen gün daha ileriye taşımayı hedeflediklerini  açıklayan Kemal Şentük, "müşterilerimiz bize güveniyor ve bizi tercih ediyor. Bu bizim için gurur verici bir durum, 30 yıllık başarımızın temelinde koşulsuz müşteri memnuniyeti ve güven var,"  dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.