SPOR Haber Girişi : 14 Mart 2014 10:11

Tenis Kurtuluş Kupası sona erdi

Tenis Kurtuluş Kupası sona erdi

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Tenis İl Temsilciliği tarafından Kurtuluş Kupası Tenis Turnuvası düzenlendi. Erzurum’un Düşman İşgali’nden Kurtuluşu’nun 96. Yıldönümü münasebetiyle, Rıfkı Salim Burçak Kız Meslek Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvanın sonunda ödül töreni yapıldı. 

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Tenis İl Temsilciliği tarafından Kurtuluş Kupası Tenis Turnuvası düzenlendi. 

Erzurum’un Düşman İşgali’nden Kurtuluşu’nun 96. Yıldönümü münasebetiyle, Rıfkı Salim Burçak Kız Meslek Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvanın sonunda ödül töreni yapıldı. Tenis İl Temsilcisi Alpaslan Tozoğlu ve Antrenör Burak Tozoğlu yönetiminde yapılan müsabakalara büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler olmak üzere 100’e yakın tenisçi katıldı. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmalarda dereceye giren sporculara kupa ve madalya verildi. Büyük çekişmelere sahne olan tenis karşılaşmalarında sporcular madalya kazanmak için tüm güçlerini ortaya koydu.

Erzurum’da yapılan Kurtuluş Kupası Tenis Turnuvası’nın ödül törenine katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Tenis İl Temsilcisi Alpaslan Tozoğlu ile Tenis Antrenörü Burak Tozoğlu’nu kutladı. Velilere de böylesi anlamlı bir turnuvaya gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür eden Arısoy, bu tür turnuvalar sayesinde geleceğin milli sporcularının yetişeceğini ifade etti. Arısoy, “Bu akşam burada bir birinden yetenekli sporcular madalya mücadelesi verdi. Bu şampiyona kurtuluş anısına düzenlendiği için bütün sporcuları ve onları izlemeye gelen aileleri kutluyor ve hepsini şampiyon ilan ediyorum. Tenis Federasyonumuza da, desteklerinden dolayı müteşekkiriz” diye konuştu. 

Tenis İl Temsilcisi Alpaslan Tozoğlu da, Erzurum’un Düşman İşgali’nden Kurtuluşu’nun yıl dönümünde düzenledikleri tenis turnuvasının büyük bir ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, dereceye giren sporcuları kutladı.