SPOR Haber Girişi : 07 Mayıs 2014 20:18

Tekerlekli kayakçılar kampta

Tekerlekli kayakçılar kampta

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki tekerlekli kayakçılar, Kandilli’de kampa girdi. 

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gençlikspor Kulübü’nde spor yapan tekerlekli kayakçılar, Kandilli’de kampa girdi. Antrenör Kezban Kuşkapan nezaretinde Türkiye Şampiyonasına hazırlanan Tekerlekli kayakçılar, iddialı bir şekilde çalışmalarını sürdürürken, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Fuat Taşkesenligil, kampı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında antrenör Kezban Kuşkapan’dan bilgi aldı. Kuşkapan, “Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün desteği ile Kandilli Kayak Merkezi’nde on günlük bir kamp yapacağız. 

Hafta başı start verdiğimiz kampta şu anda çalışmalar iyi gidiyor. İnşallah, bu kampın semeresini Türkiye şampiyonasında alacağız” dedi. Erzurum GHSİM Spor Şube Müdürü Fuat Taşkesenligil de, kampta yer alan sporculara moral verip, başarı dileğinde bulundu. 

Taşkesenligil, “Tekerlekli kayak takımımız Kandilli Kayak Merkezi’nde kamp yapıyor. Bizde kendilerini ziyaret ederek, antrenörümüzden çalışmalar hakkında bilgi aldık. İnanıyorum ki, bu sporcu arkadaşlarımız Türkiye şampiyonasında da en iyi sonucu alacak” şeklinde konuştu. 

Tekerlekli Kayak Takımının ziyaretinde Kandilli Kayak Merkezi Tesis Sorumlusu Alper Kayaalp de hazır bulundu.