GÜNDEM Haber Girişi : 06 Ağustos 2019 12:55

Tefeci çeteye bir darbe daha!

Tefeci çeteye bir darbe daha!
Osman Deniz, “Başka mağdurlar korkup sustu, ama ben susmuyorum” dedi.
Emniyette ve savcılıkta örgütlü suçlar birimine, “mağdur şikayetçi” olarak ifade veren, halk otobüsü sahibi Osman Deniz, bir süre önce haklarında operasyon yapılan Ağyürekler’den müşteki oldu. Yazılı ifadesinde Yunus, Kemal, Barış, Haydar, Cüneyt, Faruk, Metin,
Burhanettin ve Atilla Ağyürek isimlerini zikrederek, vaktiyle bu şahıslar ile aralarında geçen süreci anlatıp, kendilerinden tehdit ve şiddet gördüğünü hatta PKK üzerinden gözünün korkutulmak istendiğini söyledi.
Şikayetçi Osman Deniz, yüzde elli ortağı olduğu halk otobüsünün, bu kişiler tarafından önce çalışmaz hale getirildiğini, ardından da hissesinin cebren elinden alınmaya çalışıldığını bildirdi. Bu konunun Erzurum Ticaret Mahkemesi’nde devam eden bir dava konusu olduğunu da kayda geçirdi.
Polis ve savcılığa gitmeden önce hem CİMER’e hem de Erzurum Valiliği’ne uğradığı bu mağduriyetten ötürü yazılı başvuruda bulunan Osman Deniz, Erzurum’da tefecilik ve çetecilik yaptıkları bilinen, bu konu yüzünden haklarından adli operasyon yapılan söz konusu
kişilerin, kamu görevlileri üzerinde nüfuz oluşturarak, halen yargıda olan bu durumu, kendi lehlerine çevirmek istediğini savundu.
Uğradığı maddi zarardan başka ailece psikolojilerinin bozulduğunu dile getiren Osman Deniz, hem emniyette hem de savcılıkta yazılı ifade vererek, bütün şehir tarafından tefecilik ve çetecilik yaptıkları bilinen kişilerden şikayetçi oldu. Kendisiyle aynı durumda olan başka mağdur vatandaşlarından bunlardan korkup susmamasını istedi. 

Haşim NURGAZİ - Palandöken
Etiketler : çete
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.