SİYASET Haber Girişi : 02 Kasım 2017 14:54

Taşkesenlioğlu: "Ak parti; Türk siyasi tarihinin milli ruhudur"

Taşkesenlioğlu:
Erzurum Milletvekili ve Ak Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Zehra Taşkesenlioğlu, Milletin Partisi olan AK Parti ile birlikte Türkiye'nin muhasır medeniyet seviyesine ulaştığını bildirdi.
Milletvekili Taşkesenlioğlu, "14 Ağustos 2001 yılında Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulan bu büyük Erdemliler Hareketi 16 yıldır mazlum milletlerin güven ve istikrar adresi olmaya devam ediyor" dedi.
AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Taşkesenlioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "3 Kasım 2002 tarihi Türk siyasi hayatının bir mihenk taşıdır. Vesayet sistemlerinin rafa kalktığı, milli irade ve egemenliğin milli ruhta tecelli ettiği bu tarih; Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Dünya konjonktüründe şaha kalktığı bir miladın da aynı zamanda dönüm noktasıdır. İhtilal, darbe, muhtıra kavramları altında ezilen aziz milletimizin oyları, duaları ve destekleriyle vücut bulan Milletin Partisi bugün gelinen noktada mazlum milletlerin dahi umut ışığı olmuştur. Her türlü hile ve siyasi entrikaya, kapatma davasına, gezi olaylarına, 17-25 paralel devlet yapılanmasının hain planlarına ve satılmış FETÖ İblisi ve destekçileri olan hainlerin darbe teşebbüslerine rağmen AK Parti'miz milletimizin teveccühü ve Cumhurbaşkanımızın kararlılığıyla yılmadan, usanmadan ilk günkü heyecan ve aşkla milletimize hizmet etmeye devam ediyor. Cenab-ı Hakk'a şükürler olsun ki bugün gelinen noktada Bir Cent'e muhtaç ülkeden IMF'ye borç verebilecek büyük bir devlet konumuna ulaştık. 'Dünya 5'ten büyüktür' diyerek bütün zalimlere İslam dinimizin adalet, şefkat ve hoşgörüsünü anlatan Dünya Liderimizle inşallah ülkemiz çağ atlamaya devam edecek. Bu vesileyle AK Dava'mızın Dünya siyasetine aziz milletimizin teveccühüyle 'Merhaba' dediği 3 Kasım 2002 tarihinden bu yana bizlere omuz veren, dua ve desteklerini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza saygı, sevgi ve şükranlarımızı sunuyoruz."(iha)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.