ERZURUM Haber Girişi : 27 Mayıs 2016 11:24

Tarım ve Hayvancılık Fuarı açıldı

Tarım ve Hayvancılık Fuarı açıldı
26-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında 250 firmanın katılımıyla düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarı, yapılan törenle Erzurum'da açıldı.
26-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında 250 firmanın katılımıyla düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarı, yapılan törenle Erzurum'da açıldı. Açılış töreni öncesinde Vali Altıparmak, fuarı gezmeye gelen öğrencilere fuarla ilgili sorular sorarak sohbet etti. 
Törende yaptığı konuşmada "Erzurum kabına sığmıyor, sığmayacak bir potansiyele sahip ama bunu görmek, bunu harekete geçirmek ve bunu zorlamamız , inanmamız ve inat etmemiz lazım" diye konuşan Vali Dr. Ahmet Altıparmak ,Jeopolitik konumu itibari ile Erzurum'un gerçekten önemli bir yer olduğunu, üreticilerin, tüketicilerin, fuar düzenleyenlerin, firmaların bunun farkında olması gerektiğini söyledi. 
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Akarda yaptığı konuşmada bu tür fuarların ekonomik hayatın vazgeçilmezi olan çiftçileri, sanayicileri, perakendecileri ve tüketicileri bir araya getiren çok önemli organizasyonlar olduğunu söyledi.

Etiketler : fuar
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.