ERZURUM Haber Girişi : 08 Şubat 2016 09:18

Taraftardan teröre lanet

Taraftardan teröre lanet
Silopi, Cizre ve Sur'da haftalardır süren çatışmalarda binin üzerinde terörist etkisiz hale getirilirken, onlarca askerimiz ve polisimiz şehit düştü.
Silopi, Cizre ve Sur'da haftalardır süren çatışmalarda binin üzerinde terörist etkisiz hale getirilirken, onlarca askerimiz ve polisimiz şehit düştü. Tüm yurtta teröre ve terörün destekçilerine tepki yağarken, dün de bir çok karşılaşmada olduğu gibi BB Erzurumspor -Zonguldak Kömürspor maçında taraftar, terörün her türüne lanet okudu. 
SPOR Toto 3.Lig 1.Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor taraftarları dün oynanan Zonguldak Kömürspor - Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı öncesi Madenci Anıtı önünden başlayarak stada kadar teröre tepki yürüyüşü düzenlediler. Zonguldak Kömürspor taraftarları ve Erzurum'dan gelen taraftarlar bir araya gelerek düzenledikleri yürüyüşte teröre tepki gösterdiler. Valilik önündeki Atatürk anıtında toplanan taraftarlar 1 dakikalık saygı duruşunda bulundular ardından İstiklal Marşı okudular.
DÜZENLENEN yürüyüş hakkında açıklama yapan Zonguldak Kömürspor tribün liderlerinden Miraç Balcı "Terör konusunda bizim ve diğer illerdeki taraftarlarında bu konuda duyarlı 
olduklarını biliyoruz. Bizde bugün Erzurum'dan gelen arkadaşlarımız ile birlikte teröre lanet yürüyüşü yaptık. İnşallah bundan sonra askerimiz polisimiz ölmez bizimde bu konuda duyarlı 
olmamız lazım" şeklinde konuştu. "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" "Her Türk Asker Doğar" gibi sloganlar atarak yaşanan terör olaylarına tepki gösteren taraftarlar yürüyüşün ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

Etiketler : tarafdar
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.