SİYASET Haber Girişi : 03 Mayıs 2018 12:28

Tanfer de dilekçesini verdi.. En çok aday adayı AK Parti'de...

Tanfer de dilekçesini verdi..  En çok aday adayı AK Parti'de...
Her seçim öncesinde olduğu gibi 24 Haziran erken genel seçimleri öncesinde de gelenek değişmedi. En çok aday adayının olduğu parti AK Parti oldu.

Palandöken Gazetesi

Ülke genelinde binlerce vekil aday adayının müracaat ettiği AK Parti, önümüzdeki seçimlerin de en yoğun ilgi gören partisi oldu.

SEVİLEN ESKİ İL BAŞKANI ADAY ADAYI

Erzurum'da yüzün üzerinde aday adayının başvurduğu AK Parti'de dikkat çeken isimler de var. İşte bu isimlerden biri de kuşkusuz ki, eski il başkanlarından Hüseyin Tanfer'dir. AK Parti'nin uzun yıllar il başkanlığını büyük bir başarıyla yürüten ve geniş kitlelerin sevgi ve saygısını kazanan Hüseyin Tanfer'in aday adaylığı parti tabanında da coşkuyla karşılandı.

Dün aday adaylığı için resmi başvuruda bulunan eski il başkanı Hüseyin Tanfer, yaptığı açıklamada, "AK Parti bizim için bir sevda ve büyük bir davanın adıdır. 2002 yılından beri her kademesinde görev almaktan onur duyduğum partime hizmet etmeye devam edeceğim. Vekil aday adayı oldum. Büyüklerim takdir eder aday olursam ülkeme ve memleketime canı gönülden hizmet etmeye devam edeceğim"dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.