GÜNCEL Haber Girişi : 23 Mayıs 2015 12:06

Tablet uyarısı!

Tablet uyarısı!
Millî Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan 'FATİH Projesi' kapsamında Erzurum Lisesi öğrencilerine tablet bilgisayar dağıtıldı.
Millî Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan 'FATİH Projesi' kapsamında Erzurum Lisesi öğrencilerine tablet bilgisayar dağıtıldı. Törende konuşan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, dağıtılan tablet bilgisayarların elektronik çöplük olmaması konusunda öğrencilere uyarılarda bulundu.
MİLLİ Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 'FATİH Projesi' kapsamında Erzurum Lisesi 9. sınıf öğrencilerine düzenlenen törenle tablet bilgisayarlar dağıtıldı. Eğitimcilerden bir savaşçı gibi davranarak değerler eğitimi üzerinde durmalarını isteyen Vali Altıparmak ," Toplumun her kesimini ,Türkü, Kürdü,Alevisi Sünnisi Çerkezi, hiç fark etmez.Bütün kesimi kucaklayacak şekilde,tüm ülkemizi ,Erzurum'da da Erzurum'u kucaklayacak şekilde,değerler eğitimini vermemiz lazım"dedi.
ŞEHRİ ilgilendiren tüm meselelerde duyarsız kalınmamasını isteyen Vali Altıparmak öğrencilere çağrıda bulunarak "Bu kentin ben sakini değil, sahibiyim diyeceksiniz. O zaman bu kent yaşanabilir bir kent olur. Yaşanabilir bir Türkiye olur.Bu kentin sahibi olduğunuzu iddia ediyorsanız, bütün konularda duyarlılık göstermek zorundasınız" dedi. Konuşmaların ardından 201 öğrenciye protokol tarafından tablet bilgisayar dağıtımı gerçekleştirildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.