SPOR Haber Girişi : 03 Şubat 2014 08:46

Sürpriz yok!

Sürpriz yok!

Erzurum Büyükşehir Belediyespor, sürpriz yapmadı ve bir deplasmandan daha yenilgiyle döndü! Ligde zirve mücadelesi veren Erzurum Büyükşehir Belediyespor, çıktığı Bursa Nilüferspor deplasmanında hayal kırıklığı yaşadı, zirveden iyice uzaklaştı: 1-2.

Erkan Yurtsever, Mustafa Çevik, Habip Tiryaki’nin yönettiği Şehir stadındaki maçta Erzurum ekibi  14.dakikada yediği golle 1-0 mağlup duruma düştü. Mavi-beyazlılar, bu gole 6 dak,ka sonra yeni golcüsü Deniz ile karşılık verdi. 20.dakikada Deniz’in attığı golle eşitliği sağlayan mavi-beyazlılar, gol için bastırdı ama gol kaydına muvaffak olamadı.

Devre karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. İkinci yarıya her iki takım da temkinli başladı. Bu yarıda kıran kırana bir puan mücadelesi vardı. Her iki takım da mücadeleyi orta sahaya yığarken, konuk takım Erzurum, Mustafa ile net bir gol fırsatından oldu.

Dakikalar 80’nci dakikayı gösterirken, gelişen bir ev sahibi atağında Onur’un düzgün vuruşunda top Erzurum fileleri ile buluştu.

Uzatma dakikalarında Erzurum’un ikinci gol için baskısı sonucu değiştirmedi ve maç ev sahibi Nilüferspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.