SPOR Haber Girişi : 16 Ocak 2014 07:39

Sporda işbirliği

Sporda işbirliği

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Palandöken Belediyesi ile gençlik ve spor projelerinde her zaman işbirliği içinde olacaklarını söyledi. 

Göreve geldiği günden beri Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ın rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra spora ve gençliğe önem veren bir belediye başkanı olarak gördüğünü ve tanıdığını belirtti. Arısoy, Palandöken İlçesi’nin modern görünümüne de övgüler yağdırarak, “Palandöken İlçesi Kent Vizyonunu önemli bir ölçüde yakalamış, Erzurum’un modern görünümlü bir ilçesi. Tüm bunların yaşandığı Palandöken İlçesi’nde yapılan hizmetlerde Belediye Başkanımız Orhan Bulutlar’ın da katkısının büyük olduğu inancındayım” dedi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Palandöken ve Konaklı Kayak Tesisleri ile bir çok spor tesisini bünyesinde bulunduran Palandöken İlçesi’nde Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ın Erzurum’a kazandırdığı Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonu ve Gençlik Merkezi ile Hanımlar Çarşısı’nın ilçe ve Erzurum için çok önemli olduğunu söyledi. Arısoy, “Tüm bu hizmetler Erzurum ve Palandöken ilçesi için bir kazançtır” dedi. 

Arısoy, New City, konuklarının da kentsel dönüşüm anlamında, çok önemli bir yatırım olduğunu belirterek, bu konutların bitmesi durumunda Palandöken İlçesinin apayrı bir görünüme kavuşacağının altını çizdi.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Spor Kulübü Başkanı Zafer Bülent Engin’in Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy ile yaptığı zirvede Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan ile Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu da hazır bulundu. Neşeli bir ortamda geçen toplantıda, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar da, Süleyman Arısoy’un ilçesi ve kendi belediyecilik hizmetleri hakkındaki olumlu görüşlere teşekkür etti. Bulutlar, “İlçemize çok önemli eserler kazandırdık. Nasip olur, yeniden aday gösterilip, kazandığımızda artık Palandöken İlçesinin son ihtiyacı olan iki projemizi de hayatiyete geçireceğiz. Bunlardan birisi kızak pisti, biri de yazın yüzme havuzu, kışın da buz pateni salonu olarak kullanılacak bir tesisi olacak” dedi.