ERZURUM Haber Girişi : 28 Ekim 2019 00:02

Sorgulayan ve araştıran BİR NESİL GELİYOR

Sorgulayan ve araştıran BİR NESİL GELİYOR
Anadolu Gençlik Zirvesi Eğitim Platformu, ustaları gençlerle buluşturmaya devam ediyor
Erzurum’da özellikle eğitim alanında yaptığı faaliyetlerle dikkatleri çeken Anadolu
Gençlik Zirvesi Eğitim Platformu, geçtiğimiz hafta alanlarında ustalaşmış tecrübe sahibi kişileri, “tecrübe konuşuyor, gençler dinliyor” sloganı altında gençlerle buluşturdu ve önemli bir hizmete daha imza attı.
Kurucusu olduğu ve aynı zamanda sözcülüğünü Yavuz Demir’in yaptığı Eğitim Platformu, geçtiğimiz günler içinde önce Nafizbey Meslek Teknik Anadolu Lisesi’ndeydi.
Lise Müdürü Ayhan Akbulut’la okulun çalışmaları hakkında bir süre görüşen platform üyeleri daha sonra öğrencilerle sohbet etti.
Onursal başkanlığını gazetemiz başyazarı Mehmet Şener’in yaptığı Anadolu
Gençlik Zirvesi Eğitim Platformu, Nafizbey Meslek Teknik Anadolu Lisesi’nde
medya-toplum ve spor-gençlik konularını ele aldı.
Yavuz Demir’in açış konuşmasından sonra söz alan başyazarımız Mehmet Şener, medya toplum ilişkisinin olumlu ve olumsuz yanları üzerinde durarak özellikle sosyal medyanın etkisine vurgu yaptı.
Aynı konferansta bir diğer konuşmacı olan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Dal’dı.
Deneyimli bir spor insanı ve aynı zamanda tecrübeli bir yönetici olan Ahmet Dal, konuşmasında sporun gençlik üzerindeki pozitif önemine dikkati çekerek, gençlerin muhakkak suretle bir spor dalıyla etkin biçimde ilgilenmeleri gerektiğini
söyledi. 
Fatih ERDEM - Palandöken
Etiketler : erzurum
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.