ERZURUM Haber Girişi : 09 Ocak 2018 10:37

Şoförler Karakaya ile devam dedi

Şoförler Karakaya ile devam dedi
Erzurum Şoförler ve otomobilciler odasında seçim heyecanı yaşandı. 4 adayın yarıştığı kongrede mevcut Başkan Yücel Karakaya, rakiplerine fark atarak güven tazeledi.
Kazım Karabekir spor salonunda gerçekleşen Erzurum Şoförler ve otomobilciler odası Başkanlık seçimlerine ilgi beklenenin üzerinde oldu.
Divan Başkanlığı Rasim Fırat'ın yaptığı genel kurul'da mevcut Başkan Yücel Karakaya ile Emre Akar, Naci Altay ve Orhan Dinler Başkanlık için yarıştı.
Divan teşekkülünün oluşturulmasının ardından gündem maddelerinin tek tek görüşüldüğü kongrede son olarak seçimlere geçildi. 1400'e yakın oyun kullanıldığı seçimlerde Mevcut Başkan Yücel Karakaya 700, Emre Akar 339, Naci Altay 242 ve Orhan Dinler ise 91 oy aldı.
Sonuçların açıklanmasının ardından Başkan adayları centilmenlik göstererek tekrar Başkanlığa seçilen Yücel Karakaya ile kucaklaşarak tebrik etti.
Geçen yıllara nazaran ilginin çok fazla olduğu genel kurul sonunda güven tazeleyen Başkan Yücel Karakaya'nın yönetiminde şu isimler yer aldı. Vahit Taş, İsvandiye Altun, Refik Güler, Fikri Komur, Yavuz Günay, Harun Satılmış, Güven Keteci, Ali Varacak, Mahir Tavus ve Muhlis Kurudirek.(iha)
Etiketler : şoför
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.