ERZURUM Haber Girişi : 09 Mart 2015 08:19

Siyasete KULAÇ attı

Siyasete KULAÇ attı
Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar Erzurum milletvekillerini eleştirdi, "milletvekili nasıl olmalı?" tarifinde bulundu.
Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Erzurum'da düzenlediği basın toplantısında Erzurum milletvekillerini yaylım ateşine tuttu. Vekilleri isim vermeden  "Erzurum'un aleyhinde çalışmakla" suçlayan Yarar,  "milletvekili nasıl olmalı?" tarifinde ise AK Parti Erzurum milletvekili aday adayı Fuat Kulaçoğlu'nun ismini verdi.
 PALANDÖKEN Kayak Merkezi'nde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenlenen Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, AK Partili Erzurum milletvekillerini Erzurum'un aleyhine çalışmakla suçladı. Federasyon Başkanı olmasına rağmen açık bir şekilde siyasi değerlendirmelerde bulunan ve Erzurum'dan milletvekili aday adayı olan eski yönetim kurulu üyesi Fuat Kulaçoğlu'nun yeni dönemde milletvekili olması gerektiğine vurgu yapan Erol Yarar, şu an parlamentoda Erzurum'u temsil eden milletvekillerine sert eleştirilerde bulundu. Yarar, bu değerlendirmeleri doğrultusunda gazetecilerin, "Aday adayları arasında kim var?" sorusuna ise, "Baktığınızda Fuat Kulaçoğlu var. Ama Fuat Kulaçoğlu bir tane. Keşke iki tane daha olsa?" cevabını verdi.
 BASIN toplantısında gazetecilerin Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezleri'nin Özelleştirme İdaresi tarafından Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesi ile ilgili sorularını da cevaplandıran Yarar, beklenmedik bir şekilde siyasi açıklamalarda bulunarak, "Erzurum'un bir şanssızlığı  var. Erzurum'da sayın İçişleri Bakanımız, Sayın vali, Büyükşehir Belediye Başkanı fikirbirliğinde olmasına rağmen bizde içlerinde dahil olmak üzere, bazı Erzurum milletvekilleri, Palandöken'in belediyeye verilmesine karşıdırlar. Bu bölünmüşlüğün sebebi, isimlerini şimdi vermeyeyim seçim arefesidir, aday adayıdırlar. Bazı milletvekillerinin maalesef arzu etiğimiz faaliyetin hilafında çalışmaları var. Biz Erzurum'da şu seçimlerde fikirbirliği yapan milletvekili grubu istiyorum ben"dedi.
Özer yönetimi 8 yılın hesabını verecek
 GEÇMİŞ yönetimin 8 yılın hesabını vereceğini de ifade eden Erol Yarar, ""Geçmiş yönetim sekiz senenin hesabını verecek. Devletten 125 milyon lira para alan geçmiş yönetim biz devraldığımızda 4.5 milyon lira borç vardı. Hukuka intikal eden konular hakkında konuşmak istemiyorum. Bunun hesabını verecekler. Bu gibi olaylar bizi üzüyor. Bunlar kayağı gölgeleyen konular. Bizlerin artık yolsuzluğu değil başarıyı ve madalyaları konuşmamız lazım." Görev geldikleri çalışmayan kayakla atlama kulelerini çalışır hale getirdiklerini ve sporcuların burada antrenman yapmaya başladığını aktaran Başkan Erol Yarar, inşaat uygulaması ve tasarımlardaki hatalardan dolayı pistin çöktüğünü söyledi.
Etiketler : erol
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.