SİYASET Haber Girişi : 03 Mayıs 2018 12:28

Siyaset meydanı gümbür gümbür... İYİ Parti'de Cemal Şengel rüzgarı

Siyaset meydanı gümbür gümbür...  İYİ Parti'de Cemal Şengel rüzgarı
24 Haziran erken seçimleri için hayli iddialı bir söylem geliştiren İYİ Parti, vekil adaylarında da sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

Palandöken Gazetesi

Ülke genelinde bir çok ünlü ismi saflarına katmaya çalışan İYİ Parti, bu çıkışını merkez sağın güçlü olduğu Erzurum özelinde de sürdürme arayışında.

İYİ Parti Genel Başkanı ve aynı zamanda Cumhurbaşkanı adayı olan Meral Akşener, çıkaracakları adayların hepsini toplumsal mutabakatla belirleyeceklerini vurgulayarak, "Öyle isimlerle meydanlara ineceğiz ki kimse adaylarınızın şu eksiği var diyemeyecek" dedi.

Erzurum'da Cemal Şengel sürprizi

Seçimlere artık iki aydan az bir zaman kalması, partilerdeki hummalı çalışmaları da artırdı. İYİ Parti de bu kapsamda en isabetli vekil adayını belirlemek için çeşitli yollarla aday tespit çalışması yapıyor. Dün İYİ Parti'den aday adaylığı başvurusunda bulunan işadamı ve Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği eski başkanı Cemal Şengel, parti tabanında coşkulu bir destek buldu.

Genç yaşta atıldığı iş hayatında, başta kamu olmak üzere, bir çok alanda birbirinden başarılı eserlere imza atan Cemal Şengel, içerisinde Erzurum geçen her oluşumda hiç bir fedakarlıktan kaçınmadan görev alan bir Erzurumlu...

20 yıl Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Başkanlığı'nı, bölgedeki bazı sorunlara rağmen yılmadan yürüten ve bu zaman içerisinde Doğu'nun ihracatının ciddi oranda artmasını sağlayan Cemal Şengel, bilgi birikimini ve tecrübelerini artık siyasi arenada halka hizmet olarak sunmak istiyor.

Erzurum iş dünyasının sevilen ve sayılan isimleri arasında yer alan Şengel'in İYİ Parti'den siyasete girmesi, iş çevrelerinde de olumlu karşılandı.

Dün Ankara'da İYİ Parti Genel Merkezi'ne giderek resmi başvuruda bulanan Cemal Şengel, Palandöken'e yaptığı açıklamada, "Ülkemin her karış toprağına aşık bir fert olarak, devletimin ve milletimin yanında yarım asra yakındır bir nefer olarak hizmet ediyorum. İş dünyasının yanı sıra sosyal hayatın içinde onlarca prode görev aldım ve onlarca hizmetin içinde gönüllü olarak bulundum. Bugün de siyaset makamı gibi kıymetli bir alanda ülkeme hizmet için yeniden bismillah dedik. Şayet partimin münasip görüp aday gösterirse, güzel Erzurum'a kalıcı eserler bırakmak adına vekil olma yarışına gireceğim. İyi Parti, genel başkanımız Sayın Meral Akşener başta olmak üzere sahip olduğu kadrolarıyla Türkiye'ye büyük sıçramalar yaptıracak bir donanıma sahiptir. Ben de bu büyük takımın içinde görev almayı çok arzu ederim"dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.