GÜNDEM Haber Girişi : 28 Temmuz 2015 17:42

Şırnak'ta çatışma çıktı: Yaralı askerler var

Şırnak'ta çatışma çıktı: Yaralı askerler var
Şırnak' ın Beytüşebbap ilçe girişinde bulunan ikinci köprü mevkiinde saat 16.30 sıralarında bir grup PKK'lı askeri birliğe ateş açtı.

Şırnak' ın Beytüşebbap ilçe girişinde bulunan ikinci köprü mevkiinde saat 16.30 sıralarında bir grup PKK'lı askeri birliğe ateş açtı. Askerlerinde karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada yaralı askerlerin olduğu bildirildi.

TSK'DAN AÇIKLAMA

Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından 28 Temmuz 2015 saat 13.40 sıralarında sınır güvenliğini takviye eden Jandarma Özel

Harekât Taburu unsurlarına Şırnak / Uludere / Karaçalı Tepe bölgesinden uzun namlulu silahlarla ateş açılmıştır.

Gelişen bu durum üzerine, saat 15.10'da iki adet F-16 uçağı ile Düğün Dağı'nda tespit edilen iki adet Doçka mevzii ile bir adet havan mevziine, ayrıca Karaçalı Tepe'deki terörist gruba hava harekâtı icra edilmiştir.

Hedefler tam isabet ile vurulmuş, hasar-zayiat tespiti çalışması devam etmektedir.

BİNGÖL'DE KARAKOLA TACİZ ATEŞİ

Yedisu ilçesinde terör örgütü mensupları, İlçe Jandarma Komutanlığı binasına uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açtı.

Güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine teröristler ormanlık alana kaçtı. Yaklaşık 10 dakika süren taciz ateşinin ardından bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.(sabah)
Etiketler : şırnak
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.