EKONOMİ Haber Girişi : 21 Nisan 2009 01:05

Siirt Müftülüğünden Dereceye Girenlere Ödül

Siirt Müftülüğünden Dereceye Girenlere Ödül

   Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Siirt'te Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Okullar arası Bilgi Yarışmasında dereceye giren 16 öğrenciye Siirt İl Müftülüğü tarafından toplam Bin 500 TL para ödülü ve çeşitli Hediyeler ile ödüllendirildi.

 

    Siirt İl Müftülüğünde düzenlenen ödül töreninde konuşan İl Müftüsü Mahmut GÜRLEN, Kutlu Doğum Haftasına değindi.  Müftü GÜRLEN, Kutlu Doğum Haftasının 1989 Yılından beri Kutlanmaya başladığını o tarihten bu yana, Peygamber sevgisinin tüm kesimlere yayılması yönünde çalışmaların yapıldığını kaydetti.

 

   Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hz. Muhammed?in hayatını kapsayan Bilgi yarışmasında 4 Lise?nin dereceye girdiğini anlatan GÜRLEN, Güller Efendisi'ni anlatmak, anlamak ve gönüllere koymak için çok güzel ve çekişmeli bir yarışmanın yapıldığını, dereceye giren tüm öğrencileri yürekten tebrik ettiğini belirtti.

 

 

    Siirt genelinde Liseler arasında düzenlenen Bilgi yarışmasında

Birinci olan Siirt İmam-Hatip Lisesi öğrencilerine kişi başına 150 TL  Toplam 600 TL,
İkinci olan 14 Eylül Adadolu Lisesi öğrencilerine 100 TL, Toplam 400 TL,
Üçüncü olan Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerine 75 TL, Toplam 300 TL ve Dördüncü olan Endüstri Meslek Lisesi Öğrencilerine 50 Tl, Toplam 200 TL Para ödülü dağıtıldı.

 

  

     16 Öğrenciye dağıtılan Bin 500 Tl para ödülü Diyanet Vakfı Siirt Şubesi tarafından karşılandı. Para ve ödül dağıtımının ardından tüm