ASAYİŞ Haber Girişi : 24 Ağustos 2013 12:00

Sigara ve telefon hırsızları yakalandı

Sigara ve telefon hırsızları yakalandı

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Yakutiye ve Aziziye İlçelerinde meydana gelen iki ayrı hırsızlık olayını başarılı operasyonlarla kısa sürede aydınlatmayı başardı. 
Edinilen bilgiye göre, Aziziye ilçesi Dadaşkent semtinde bulunan bir ikametten meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekiplerce yapılan çalışmalar neticesinde şüpheli A.B. isimli şahıs ikametten çalınan cep telefonu ile yakalandı. A.B.’nin alınan ifadesinde hırsızlık olayını F.D. isimli şahısla birlikte yaptığı tespit edilerek F.D. isimli şahıs da aynı gün yakalanarak cep telefonu ikamet sahibine teslim edildi. Hırsızlık olayı şüphelisi A.B. ve F.D. isimli şahıslar haklarında düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte adliyeye sevk edildi.
Yakutiye İlçesinde bulunan İşyerinden hırsızlık olayında ise çalınan 850 paket sigara ile ilgili olarak yapılan çalışmalar sonucunda olayı gerçekleştirdiği tespit edilen H.K. isimli şahıs işyerinden çaldığı sigaraları bir ticari taksi ile götürürken kovalamaca sonrasında bir evin bahçesinde 2 koli içerisinde bulunan işyerinden çalınan sigaralarla birlikte yakalandı. Çalıntı sigaralar işyeri sahibine teslim edilirken, şüpheli H.K. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.