ERZURUM Haber Girişi : 26 Şubat 2015 23:59

Şerafettin Karademir'den Palandöken'e ziyaret

Şerafettin Karademir'den Palandöken'e ziyaret
MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan ve Karademir Asansör ve Türklift asansörlerinin kurucusu olan AK Parti aday adayı İşadamı Şerafettin Karademir, ziyaretlerini sürdürüyor.
MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan ve Karademir Asansör ve Türklift asansörlerinin kurucusu olan AK Parti aday adayı İşadamı Şerafettin Karademir, ziyaretlerini sürdürüyor. Dün Palandöken Gazetesi'ne gelerek gazetemiz başyazarı Mehmet Şener'i ziyaret eden Karademir seçim süreciyle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Erzurum'a hizmeti bir borç bildiğini ve hizmetlerinin her zaman devam edeceğini belirten Karademir, "Tecrübe, birikim ve projelerimle yola çıktım. Şehrime milletvekili olarak TBMM çatısı altında hizmet etmek istiyorum. El birliği ile şehrimizi kalkındırmak için çalışacağız. Gittiğim her yerde halkın teveccühüyle karşılanıyorum. Destek veren desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim"dedi.
Etiketler : şener
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.