ERZURUM Haber Girişi : 05 Mart 2019 07:18

Şer ittifakı yine sahada!-Nurten Güneş yazdı...

Şer ittifakı yine sahada!-Nurten Güneş yazdı...
“Tayyip gitsin de Türkiye de batarsa batsın” diyenler, 31 Mart seçimleriiçin de yine kolkola girdiler.
FETÖ'cülerin başını çektiği çetenin, PKK'lı ortağı da Kürt seçmeni tehdit ediyor!

FETÖ'nün derdi hesaplaşmak!

17-25 Aralık yargı darbe girişiminden beri ülkede yapılan her seçim için sahaya çıkan ve aktif
biçimde çalışan FETÖ-PKK şer ittifakı, 31 Mart için de yine aynı tezgahı açtı. FETÖ'cüler, devletle hesaplaşmak, PKK'lılar da ülkeyi bölüp parçalamak için seçmen üzerinde baskı kurarak algı operasyonu yaratmaya çalışıyor.

Cumhur İttifakı'na oy vermeyin ki...

Başta sosyal medya olmak üzere, çeşitli mecralarda bu tehditleri savuran bölücü örgütler, seçimlerin Cumhur İttifakı aleyhine sonuçlanması için olağanüstü bir çaba harcıyorlar! Milli birlik ve bütünlüğü bozmayı hedefleyen "FETÖ-PKK Kardeşliği", en çok da genç seçmen üzerine oynuyor.

Kapı kapı dolaşıp kara propaganda yapıyorlar

Erzurum kırsalında kapı kapı dolaşarak Cumhur İttifakı'na oy verilmemesi gerektiğini anlatan terör örgütleri, gençleri etkilemek için aslı astarı olmayan yalanları sanki
gerçekten olmuş gibi anlatıyor. Açıktan olmasa bile Millet İttifakı'nın bu eylemlere destek çıkması vatandaşı çileden çıkarttı.

Yalan makinesi her daim hazır

Erzurum genelinde Cumhur İttifakı'nın, Millet İttifakı'na karşı uzak ara önde olmasını içine sindiremeyen kimi çevreler hemen yalan makinesini çalıştırarak başta Sekmen olmak üzere, diğer AK Partili ve MHP'li adaylar aleyhine tezvirata başladı. Sağduyu sahibi seçmenin
itibar etmediği bu tutum, inadına sosyal medyada köpürtülüyor.

Nurten GÜNEŞ - Palandöken



Etiketler : siyaset
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.