EĞİTİM Haber Girişi : 11 Mayıs 2018 15:05

Şenlikler tüm hızıyla devam ediyor

Şenlikler tüm hızıyla devam ediyor
Atatürk Üniversitesi 2018 Bahar Şenlikleri 2. gününde kaldığı yerden devam etti.
Şenlik alanında gönüllerince eğlenen öğrenciler gün içinde düzenlenen çeşitli etkinliklere katıldılar. Festival için özel olarak kurulan parkurlar, yarışmalar ve etkinliklere katılan öğrenciler final sınavları öncesi stres attı. 
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ile takımın tecrübeli isimlerinden Mert Nobre’nin söyleşisi ile başlayan 2. günün etkinlikleri, Gencer Savaş ve ekibinin Davul Şov gösterisi ile hareketlendi. Kampuste tur atarak şovlarına başlayan gruba öğrencilerde eşlik etti. Yerel sanatçılara da sahne alma imkânı tanınan 2018 Bahar Şenliklerinde Çağrı Akıncı ile Murat Tokgöz, konser alanını dolduran müzikseverlere son zamanların en çok dinlenen şarkılarını seslendirdiler.
Günün sonunda yönetmenliğini Çağan Irmak’ın üstlendiği, başrollerinde Çetin Tekindor, Fikret Kuşkan, Hümeyra ve Ege Tanman’ın yer aldığı ‘Babam ve Oğlum’ filmi açık hava sinemasında gösterildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.