EĞİTİM Haber Girişi : 15 Mart 2018 17:25

Şener , Almaz ve Kıyıcı konuştular... 50.Yıl Ortaokulu'nda çarpıcı konferans

Şener , Almaz ve Kıyıcı konuştular... 50.Yıl Ortaokulu'nda çarpıcı konferans
Yavuz Demir Danışmanlık, Erzurum genelinde yürüttüğü sosyal ve kültürel faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. İşadamı Yavuz Demir ve Abdullah-Ali Karadağ kardeşlerin birlikte yürüttüğü hayır faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor.

Palandöken

Erzurum ve ilçelerindeki okullara bilgisayar, kütüphane ve öğrencilere yönelik giyim ve kırtasiye gibi yardımları organize eden Yavuz Demir Danışmanlık, "Her okula bir kütüphane" sloganı altında kütüphanesi olmayan okullara kitap ve benzeri yardımlarını sürdürüyor.

Aynı kapsamda öğrencilere ve öğretmenlere dönük konferanslar da organize eden bu oluşum, dün de 50. Yıl Ortaokulu'ndaydı.

Kültür ve Turizm İl Müdürü Cemal Almaz'ın yanısıra gazetemiz başyazarı Mehmet Şener  50.Yıl Ortaokulu'nda öğrencilerle birlikte oldu.

Genel konular üzerinde konuşma yapan Almaz ve Şener, öğrencilerin sorularını da cevaplandırdı.

Okulda oluşturduğu sınıflar ve başarılı çalışmalarıyla kamuoyunun dikkatini çeken 50.Yıl Ortaokul Müdürü Selami Topaloğlu'nun evsahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, konferansın açış konuşmasını Yavuz Demir yaptı, ardından da gazetemiz başyazarı Mehmet Şener salonu dolduran öğrenci ve öğretmenlere gündemdeki konularla ilgili bilgi aktardı. Şener'in ardından Kültür ve Turizm İl Müdürü Cemal Almaz da genel bir konuşma yaptı ve Erzurum'un talip olduğu 2026 Kış Olimpiyatlarıyla ilgili öğrencileri motive edecek tespitlerde bulundu.

Konferansın sonunda ise Erzurum'un tanınmış eğitimci hanımlarından Nefise Kıyıcı, öğrencilere hitap etti ve iyi bir insan olmanın okul sıralarındaki eğitimden geçtiğini hatırlatarak, ülkemizin karşı karşıya kaldığı saldırılara işaret etti. Toplantı öncesinde ise konferansa gelen öğrencilere satranç takımı ve forma dağıtıldı. 

Etiketler : konferans
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.