SAĞLIK Haber Girişi : 16 Ocak 2010 14:06

Sel Mağduru İmama Destek

Sel Mağduru İmama Destek

Siirt’te Kasım ayı başında meydana gelen sel felaketinde maddi hasar gören Türk Diyanet Vakıf Sen üyesi evinde ziyaret edilerek geçmiş olsun temennisinde bulunuldu.

 

     Evren Mahallesi, Kültür Merkezi alt kısmında ikamet eden Türk Diyanet Vakıf Sen Üyesi Mustafa Nas, Siirt’te Kasım ayı başında yaşanan sel felaketi sonrasında evinde büyük hasar görmüş ve ev eşyalarının büyük bölümünün kullanılamaz duruma gelmişti. Zor günler geçiren Sendika üyesi Mustafa Nas’ı, Türk Diyanet Vakıf Sen İl Temsilcisi Nezir Obut, Mali İşler Sekreteri Sait Sarcan ve bazı üyeler ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulunuldu.

 

   Ziyaret esnasında bir açıklama yapan Türk Diyanet Vakıf Sen İl Temsilcisi Nezir Obut şunları söyledi:

‘’Mustafa Nas Hocamız Sel’den dolayı Mağdur olmuştur. Devletimiz gereken destekleri vermiş ve yaraları sarılmaya çalışılmıştır. Dinimizin emrettiği gibi, Zor zamanlarda herkese görevler düşmektedir. Bizlerde Sendika olarak, hocamızı ziyaret ettik ve birkaç ev eşyası hediye ettik. Allah bu olayları bir daha milletimize yaşatmasın. Tüm halkımıza ve Mustafa Nas hocamıza geçmiş olsun.’’dedi.

      

       Ziyaretten oldukça memnun kalan Türk Diyanet Vakıf-Sen üyesi Mustafa Nas, Sendika Genel Başkanı Hazım Zeki Sergi, Yönetim Kuruluna ve Siirt İl Temsilciliğine teşekkür etti.