GENEL Haber Girişi : 01 Ekim 2018 14:30

Sekmen ve Korkut uzak ara önde

Sekmen ve Korkut uzak ara önde
AK Parti, aralarında Erzurum'un da olduğu 51 ilde anket çalışması yaptı. Basına sızan sonuçlara göre Erzurum özelinde:
Yaklaşan yerel seçimler partileri harekete geçirdi. Büyük küçük her parti 30 Mart için hummalı bir çalışma yürütüyor. En hareketli parti ise AK  Parti. Mevcut durumunu koruyup, yeni belediyeler kazanmak üzerine strateji geliştiren AK Parti işi sansa bırakmamak için sahaya indi ve şimdiden göstereceği adayları belirlemeye başladı.
ANKET ÇALIŞMALARI 
HIZLANDI
AK Parti, MHP ile olması muhtemel seçim ittifakını da göz önünde bulundurarak, çıkaracağı adayları kılı kırk yararak saptamaya çalışıyor. Parti teşkilatlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının da görüşlerine başvuran parti yönetimi, esas seçimi seçmen bazında yüz yüze yaptığı anket çalışmasında belirleyecek.
ADAYLARI SEÇMEN 
BELİRLECEK
Bu kapsamda toplam 51 ilde yaptığı anket çalışmasını sonuçlandıran AK Parti,  milyonlarca seçmene şunu sordu: "Mevcut belediye başkanından memnun musunuz, memnun değilseniz yerine kimin gelmesini istersiniz?" Erzurum genelinde de yapılan bu anket çalışmasında,  seçmene özellikle iki belediye soruldu.
İKİ İSİM ÖNE ÇIKTI
Büyükşehir ve Yakutiye belediye başkanlarının sorulduğu söz konusu anket çalışmasında, resmi olmamakla birlikte ortaya şöyle bir sonuç çıktı:Ankete katılan Erzurum seçmeni, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'den ve Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'tan "memnunuz, yeniden aday gösterilirse oy veririz" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.