ERZURUM Haber Girişi : 25 Mart 2019 02:22

Sekmen koşuyor, Uykusuz emekliyor!

Sekmen koşuyor, Uykusuz emekliyor!
31 Mart Pazar günü sandığa gidecek olan Erzurum seçmeni, tercihini çoktan yapmışa benziyor. Bu sebeple, "Erzurum'da hangi ittifak önde?" sorusunun cevabı, hiç tereddütsüz "Cumhur İttifakı"dır. Soru devam ediyor:
Cumhur İttifakı uzak ara önde...
Laf ebeliğine gerek yok, işte sebebi:
Seçmen hesabını yaptı, kararını verdi!
Peki büyükşehirde, Millet İttifakı'nın İP'li adayı Mahmut Uykusuz mu kazanır, yoksa Cumhur İttifakı'nın AK Parti'li adayı Mehmet Sekmen mı?" Bu sorunun da cevabı çok net: Büyükşehirde Mehmet Sekmen, rakibine fark atar!
Ya bir yanda kazanması halinde, maaşların ödenmediği, hizmetlerin durduğu ve binlerce
çalışanın işine son verildiği dibe vurmuş bir yönetimi (Millet İttifakı) seçecek, ya da süreklilik arz eden kaliteli hizmeti, yeni yatırımları, giderek artan istihdamı ve şehri Batı standartlarına kavuşturan belediyecilik anlayışını (Cumhur İttifakı) tercih edecekti.

Hizmet skalası ölçü alına alınacak

Önümüzdeki pazar günü ülke genelinde olduğu gibi Erzurum'da da, seçmen sandık başına gidecek ve şehrinin geleceği için bir karar verecek. Elbette ki seçmenin bu kararında; siyasi tercihleri, ülke gerçekleri ve başkaca nedenler etkili olacaktır. Ancak söz konusu seçimin bir mahalli idareler yani belediye seçimi olduğu hesap edilirse seçmen, diğer etkenlerin yanı sıra, hangi başkan adayının daha kaliteli hizmet verebileceğine bakacaktır.

Tüm "yoklama"lar aynı sonucu veriyor

İşte bu gerçekten hareket eden Erzurum seçmeni, beş yıldan buyana kesintisiz aldığı kaliteli hizmetin istikrarlı bir şekilde artarak devam etmesi için, tercihini Cumhur İttifakı'ndan yana yapıyor. Gerekmahalle ve ilçe çapında yapılan temayül yoklamaları, gerekse profesyonel anket
şirketlerinin çıkardığı sonuçlar göstermektedir ki, Erzurum genelinde Cumhur İttifakı, en güçlü rakibi olan Millet İttifakı'na büyük fark atacak.

Geçmiş beş yıl, yeni beş yıla referans oldu  Son beş yılda Erzurum genelinde belediye
hizmetlerinde fark edilir derecede yaşanan iyileşme ve artan kalite, seçmenin dikkatinden
kaçmadı. Bu tablonun önümüzdeki beş yıl boyunca da devam etmesi ve şehre yepyeni bir vizyon getirmesi beklentisi, vatandaşın tercihini belirleyen temel unsur oldu. Bir yanda ayağı yere basmayan boş vaat ve sonu hüsran olacak bir yönetim, diğer yanda yaptığı hizmetlerle
rüştünü ispatlayan bir anlayış...
Verda KARATAY - Palandöken

Etiketler : seçim
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.