GÜNDEM Haber Girişi : 26 Mart 2014 12:21

Sekmen gazetecilerle bir araya geldi

Sekmen gazetecilerle bir araya geldi

CEM BAKIRCI’NIN HABERİ

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, kentte görev yapan gazete, televizyon ve ajans temsilcileriyle bir araya gelerek projelerini değerlendirdi. Kahvaltılı basın toplantısına Palandöken Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Başyazarı Mehmet Şener’de katıldı.

MÜCELDİLİ KONAĞINDA, GAZETECİLERLE KAHVALTI
Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Mehmet Sekmen, Müceldili Konağında gazetecilerle istişare toplantısında bir araya geldi. Gazetecilerle projelerini paylaşan Sekmen, yaptırdıkları anketlerde en çok su probleminden şikayet aldıklarını belirtti.

Seçildikleri takdirde uzun vadeli olarak su problemini çözmek için barajdan gelen su boru hattını yenileyerek, yer altına alacaklarını ifade eden Sekmen, “Yer altı çalışması tabi belediyecilikte görünmeyen kısım. Daha önceki belediye başkanlığı yaptığım yerlerde de buna benzer sıkıntılar vardı. Problemleri iyi biliyorum. Çözüme kavuşturmak ta bizim işimiz olacaktır.” dedi.

“ERZURUM’U SOSYAL VE KÜLTÜREL YAŞANABİLİR KENT AHLİNE GETİRECEĞİM”

Erzurum’u sosyal ve kültürel anlamda yaşanabilir bir kent haline getirmek için projeleri uygulamaya sokacaklarını kaydeden Sekmen, “Amacımız halka ve hakka hizmettir. Eksik gördüğümüz noktalarda çalışmalar yapacağız. Halkla bütünleşeceğiz. Bunun için ‘Beyaz Masa’ kuracağız. Vatandaş sorunlarını, sıkıntılarını kısa sürede bize iletebilecek. Görüyoruz. Her köyde su, elektrik var. Ancak bazı köylerimiz var ki tamam bura da su var ancak herekse yetecek kadar yok. Sorunları halkın memnuniyet duyacağı şekilde çözeceğiz.” diye konuştu.

Sekmen konuşmasının ardından gazetecilerin kendisine yönelttiği soruları cevaplandırdı.