ERZURUM Haber Girişi : 29 Haziran 2016 14:20

SEKMEN: "MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN"

SEKMEN:
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İstanbul Havalimanı'ndaki terör saldırısı dolayısıyla yayımladığı mesajda, terörü lanetledi.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İstanbul Havalimanı'ndaki terör saldırısı dolayısıyla yayımladığı mesajda, terörü lanetledi. Başkan Sekmen, mesajında şu görüşlere yer verdi: "İstanbul Havalimanı'nda yaşanan terör eylemini lanetliyorum. Hiçbir saldırı Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin terörle mücadeledeki kararlılığını asla engelleyemeyecektir. Bu topraklarda tek bir terörist kalmayana kadar terörle mücadelemiz devam edecektir. Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, birlik ve beraberliğimizi, milletimizin huzurunu hedef alan hainler, terör örgütleri, iç ve dış mihraklar emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaklardır. Amacı, hedefi, gerekçesi ne olursa olsun, güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza yönelik yapılan her türlü eylemi şiddetle kınıyorum. Hain saldırı sırasında hayatlarını yitiren şehitlerimize ve masum vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına sabrı cemil ve yaralılara da acil şifalar diliyorum." 
Etiketler : sekmen
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.