GÜNDEM Haber Girişi : 02 Mart 2015 08:27

Sekmen: Halkın arzuladığı hizmetleri tek tek sunacağız

Sekmen: Halkın arzuladığı hizmetleri tek tek sunacağız
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Dumlu mahallesinde incelemelerde bulundu. Burada vatandaşların sorunlarını dinleyen Sekmen, arzulanan hizmetleri tek tek sunacağız"dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Dumlu mahallesinde incelemelerde bulundu. 
Başkan Sekmen, Dumlu mahallesinde, vatandaşlarla, muhtarlarla bir araya gelerek istek ve şikayetleri dinledi. 
Başkan Sekmen, mahalledeki eksikleri tespit ederek, "Yapılması gereken hizmetleri yapalım diye buradayım."dedi.
Başkan Sekmen, "Ben zaten muhtarım demeden evvel sıkıntıyı gördüm. İnşallah elden geçirerek buraları peyderpey dört beş yılda güzel yaşanılabilir bir konuma taşıyacağız. Ama hepsini birden çözmemiz mümkün değil. Tabi hizmetlerin benim bu yerleşim alanlarıyla ilgili hizmetimiz su ve kanalizasyon bizim ağırlıklı olarak. Bir de ulaşım hizmetleri. Ama dışarıdaki hizmetleri de diğer bahsettikleri hizmetleri de imkânımız olduğu müddetçe buralara taşıyacağız. Dumlu bir marka isim. Yani geçmişi olan Dumlu deyince farklı bir iz bırakan bir terim. Bunun için buraları güzelleştirmek geliştirmek de bizim vazifemiz. Buralara inşallah arzum güzel hizmetler yaparak buraları bir şirin belde haline getirmek. İnşallah bunu da yapacağız muhtarımızla beraber. Gerekli desteği vereceğim. Şimdi burası bir mahalle o diğer ilçelere ekip olarak giriyoruz. Bura bir mahalle olması dolayısıyla buraya sadece ben geldim. Sorunlara hemen görevlendireceğim yetkili arkadaşımızı. Burada hakikaten elden geçirilmesi gereken bir belde. Burası geçmişte belediyecilikti. Yani burada bir belediyemiz vardı. 
Fakat belediyeler o gerekli hizmetleri veremediği için kapandı onlar. Ama bunlar o zaman halkımızın bekledikleri hizmetleri de bizim sunmamız lazım. Bizde bunları inşallah sunacağız. Vatandaşlarımız rahat olsunlar. Çünkü Dumlu ayağımızın altında çok yakın bir belde. Bende şimdi sorunları yerinde tespit ederek çalışmalarımızı başlatacağız."diye konuştu.
Etiketler : sekmen
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.