GÜNDEM Haber Girişi : 04 Kasım 2017 19:36

Şehrimize hizmet etmeye doymuyoruz..

Şehrimize hizmet etmeye doymuyoruz..
Erzurum da yatırımlarına aralıksız devam eden Düzgün Marketler Grubu 14.Şubesini Dadaşket'te hizmete açtı.
Erzurum da yatırımlarına aralıksız devam eden Düzgün Marketler Grubu 14.Şubesini Dadaşket'te hizmete açtı. Dadaşkent şubelerinin alışında konuşan Düzgün Marketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün, memleketimize istihdam sağlamaya Erzurum'umuza hizmet etmeye doymuyoruz,dedi.



Açılışa, AK Parti Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mevlüt Doğan, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ETSO Başkanı Lütfü Yücelik, OSB Başkanı Zafer Ergüney, BORSA Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu,AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışa Dadaşkent halkı büyük ilgi gösterdi. 



14,Şubelerini Dadaşkent'e açmış olmanın sevincini yaşadıklarını belirten Düzgün Marketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün, Yerel yatırımların önemine değindi ve Erzurum'da tüm sektörlerde yerel yatırımcıya destek verilmesini istedi. İskender Düzgün konuşmasına şu sözlerle devam etti;"Yatırım zor bir iştir ,bunu yapanlar yaşayanlar bilir.Yatırım yapmak zordur ama yaptıktan sonra ülke için millet için hizmet vermek çok önemli ve değerli bir iştir. Bizde bu yolda çalışmalarımızı yapıyoruz.Geçen Hilalkent Marketimizin açılışında rahmetli Sabancı'nın bir sözünü söylemiştim onu tekrar edeceğim.Sabancı Amerika'dan tedaviden geliyor.Hava alanında kendisine sordular ne düşünüyorsunuz diye. Oda şunu dedi bir fabrika bir fabrika daha doymuyorum doymuyorum. Tabi Sabancı paraya değil ülkeye hizmet etmeye doymuyordu. Daha çok istihdam etmeye doymuyordu. Sabancı memleketine ülkesine katma değer katmaya doymuyordu.Bizimde düzgün marketler olarak inanın derdimiz budur. Paraya falan değil, memlekete hizmet etmeye Erzurum'umuza hizmet etmeye doymuyoruz.Şehrimize daha çok hizmet etmek şehrimizin istihdamına daha çok katkı sağlamak için bu zahmetin altına giriyoruz. Siz değerli hemşerilerimizden dileğimiz, yerli yerel yatırımcıya destek verininiz. İnanın burada kazanıp burada şehrine yatırım yapan sizlere hizmet adına gecesini gündüzüne katan en zor sektör olan marketçilik sektörünü tercih etmiş yerli yerel marketlerimize bu biz oluruz diğer marketler olur hiç fark etmez.Onlara destek olun ne olur destek olun.Çünkü bir bölgenin kalkınmasını çok değerli belediye başkanlarımız yaptıkları hizmetlerle sağlıyorlar ama oranın değer kazanması değerli işletmelerin açılmasıyla mümkün olur. Bizde bu amaçla bugün Dadaşkent semtimize 14 .şubemizi açıyoruz.700 metre kare işletmemizde 25 kişiye istihdam sağlıyoruz.2017 yılında bu yeni marketimizle birlikte toplam 87 kişiye istihdam sağladık.Toplam istihdam sayımız 335 kişiye ulaştı.Bu beyanda devletimiz için bir katkı sağladık hedefimiz daha iyisi daha güzeli ve kalitelisi.Düzgün marketçilik hiçbir zaman kaliteden ve hizmetten ödün vermedi vermeyecek.Hizmet, kalite , fiyat ana ilkemizdir.Yerel işletmelerimizin tamamına Erzurum halkı olarak destek verilirse ilimiz, daha çok değer kazanacaktır.İskender Düzgün Dadaşkent Şubemiz'in açılışına katılarak bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum"diye konuştu.
Bölgemizde güzide bir işletmenin açılışında hep birlikte bir arada bulunmaktan mutluluk duyuyorum diyen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan; "Şehrimizin parlayan ilçesi Aziziye Ilıcası'yla, Dadaşkent'i İle yoluna emin adımlarla devam ediyor.Bu anlamda yine bu bölgede özellikle perakendecilik alanında ihtiyaç duyulan bir işletmenin açılışında hep birlikte bulunuyoruz.Bizler yerel yöneticiler olarak bu tür yatırımların her zaman destekçisi olduk.Özellikle ilçe ekonomisine fayda sağlaması açısından elimizden gelen desteği verdik.Yerel sektörde yerel işletmelerimizin desteklenmesini ciddi anlamada önem veriyoruz.Düzgün Marketçiliğin ilçemizde yaptığı yatırımından ziyadesiyle mutluyuz, kendilerine yaptıkları hizmetten ve istihdama yaptıkları katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz, dedi."




Ak Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı ; "Bu güzel havada bu güzel günde böyle güzel bir açılışta olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Özel sektörün yatırımları ülkemiz için çok önemlidir. Erzurum da istihdam konusunu çözmemiz lazım bunun için yerel de birlik beraberlik içinde olmamız lazım .Hükümetimizin önemli programları var. Önümüzdeki hafta sanayi konusunda önemli adımlar atılacak bunu Başbakanımız açıklayacak. Erzurum 'dan da çok kişi müracaat etti" dedi. Erzurum'a yapılan her yatırımın kendisini mutlu ettiğini belirten Ak Parti Milletvekili Mustafa Ilıcalı; Düzgün Marketler Grubunu tebrik ederek Erzurum ekonomisine olan katkılarından dolayı teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkan Mevlüt Doğan ; " Böyle değerli yatırımların şehrimizin ihtiyacı var.Yerli yatırımlara duyarlı olmamız lazım şehrin gelişmesinde özel müteşebbislerin katkıları önemlidir. Şehrimizin ekonomisine yaptıkları katkılarından dolayı Düzgün Marketçiliğe teşekkür ediyorum" dedi.



ETSO Başkanı Lütfü Yücelik ise yerel işletmelerin yaptıkları yatırımlarla şehrin ekonomisine katkı sağladıkları dile getirdi. Yücelik;" Türkiye'nin tek çıkış yolu ticareti ve sanayiyi geliştirmektir.Özel sektörü geliştiremezsek Türkiye'yi geliştiremeyiz.Düzgün Market gibi yerel işletmelerimizi Erzurum ekonomisine katkı sağladıkları için desteklememiz lazım.Şehrimizi ve ülkemizi geliştirmemiz için özel sektörü geliştirmemiz lazım.Bu ülkede yatırım yapmak için fil yüreği lazım.Bu açılışımızın başta düzgün ailesi olmak üzere şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.Düzgün bu işi iyi yapıyor inşallah daha da iyi yapacak Allah yollarını açık etsin" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan dua ile Düzgün Market Dadaşkent Şubesi'nin açılışı yapıldı.Kurdele kesen protokol hep birlikte yeni açılan marketi gezdi. Ayrıca açılışa özel olarak hazırlanan indirimlerden faydalanmak için gelen vatandaşlar markette kuyruklar oluşturdu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.