SİYASET Haber Girişi : 12 Ekim 2018 12:47

Seçim tarihi yaklaştıkça... Aday adayları yavaş yavaş boy göstermeye başladı

Seçim tarihi yaklaştıkça... Aday adayları yavaş yavaş boy göstermeye başladı
Seçim tarihi yaklaştıkça... Aday adayları yavaş yavaş boy göstermeye başladı İşte AK Parti'den Şenkaya için flaş bir isim TARIK BORA

Palandöken Gazetesi

En çok aday adayının başvuru yaptığı AK Parti, besbelli ki önümüzdeki Mart ayında yapılacak olan mahalli seçimlerin de en fazla tercih edilen partisi olacak.

Seçime aylar kala sahaya inmeye başlayan aday adayları, şimdiden hem tabanda kabul görmek, hem de parti genel merkezlerinin ilgisini kazanmak için kolları sıvadı.

Bu kapsamda siyasetin en renkli geçtiği illerin başında yer alan Erzurum'da da hareketli günler başladı. Şimdi de AK Parti'den çeşitli belediyeler için aday adayı olan isimler ortaya çıktı.

İşte o isimlerden biri de Ankara'da yıldızı parlak bir bürokrat olan Tarık Bora...

Tarık Bora, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda iç denetçi olarak görev yapan Şenkayalı çok değerli bir bürokrat. Memur bir baba ve annesinin çocuğu olan Bora, ilk ve lise tahsilinden sonra soluğu İstanbul'da alıyor, burada yüksek tahsilini tamamladıktan sonra, çeşitli belediyeler ve maliye gibi kurumlarda hizmet veriyor.

Vergi müfettişliğinden sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı’na geçen Bora, halen bu bakanlıkta üst düzey bürokrat olarak görev yapmaktadır.

Şenkaya halkının yakından tanıdığı ve çok sevdiği bir evladı olan Tarık Bora, önümüzdeki mahalli seçimlerde "ben de varım" dedi ve meydana indi.

Şimdilik Şenkaya Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı. Parti tabanı ve parti genel merkezinin takdiri kararı ile aday olması halinde, seçileceğine yüzde yüz gözüyle bakılan Tarık Bora'nın, Şenkaya için birbirinden çarpıcı ve birbirinden iddialı projeleri var.

Etiketler : aday
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.