GENEL Haber Girişi : 24 Eylül 2018 10:00

Şarjımız, deşarj oldu!

Şarjımız, deşarj oldu!
Eski milletvekili Mustafa Ilıcalı'nın girişimi ile Erzurum'da yerli otomobilin şarj ünitesini üreteceğini açıklayan şirket sırra kadem bastı...
Şişmeden patlayan o balon bir kez daha şehirde hayal kırıklığına yol açtı. Mustafa Ilıcalı ise, sanki o açıklamaları yapmamışcasına ilgisiz davranmaya devam ediyor.
Ilıcalı'nın vaadi hayal de kaldı!
AK Parti eski milletvekili Mustafa Ilıcalı ilk müjdeyi vermişti. Demişti ki, "Türkiye'nin üreteceği ilk yerli otomobilin şarj üniteleri Erzurum'da yapılacak." Bu açıklama, ülke genelinde olduğu gibi Erzurum'da da büyük ses getirmişti. Yerli bir firma Erzurum'da fabrika kuracak ve burada istihdam edeceği yüzlerce işçi eliyle elektrikle çalışacak yerli otomobile şarj üniteleri üretecekti.
Yer de verildi, bina da!
Aradan aylar geçti, ama o ilgili firmadan Erzurum'a yapacağı yatırıma dair hiç bir haber çıkmadı. Oysa başta Valilik ve Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü olmak üzere, ilgili tüm kurumlar, o firmanın Erzurum'da fabrika kurması için yer, hatta kurulu bina tahsisi dahil her türlü imkânı sunmuştu. O tarihlerde yaptığı açıklamalarla Erzurum'da bahar havası estiren Mustafa Ilıcalı, aradan geçen bunca zamana ve firmanın yatırım yapmamasına rağmen tek satırlık da olsa bir yorumda bulunmadı.


 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.