SPOR Haber Girişi : 31 Ağustos 2013 11:02

Şampiyonluk duası!

Şampiyonluk duası!

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk hedefleyen Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da yönetim ve futbolcular, hafta sonunda çıkacağı ilk maç öncesi kurban kesimi yaparak, lig öncesi dua etti. 

Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un Pazar günü Sandıklıspor’la oynayacağı maç öncesi Kulüp Başkanı Saim Özakalın, teknik direktör Yavuz İncedal, teknik heyet ve Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular, kulüp tesislerinde bir araya gelerek hayırlara vesile olması dileğiyle kurban kestiler.

2013-2014 sezonunun Pazar günü oynanacak ilk maçı öncesi böyle bir açılış töreni yapmak istediklerini dile getiren Başkan Saim Özakalın, “Geçmiş sezonun bitimiyle başlayan çok programlı çalışmalarımız neticesinde temennimiz iyi yerlere gelmek. 

Sporcularımızdan yüzde 70-80’ne yakını istediğimiz oyunculardır. 2 kamp geçirdik. Geçirdiğimiz kamplar sonunda Pazar günü artık yeni sayıma başlayacağız. Bu adakta takımımız ve Erzurum için inşallah hayırlı olur nice şampiyonluklar görürüz” dedi.

Kurban kesiminden sonra Erzurum Büyükşehir Belediyesporlu oyuncular ve teknik heyet bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çekildi.

Büyükşehir Belediyespor Pazar günü Sandıklıspor’la ilk maçını yapacak. Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Saim Özakalın, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2013-2014 futbol sezonunda her maça şampiyonluk parolasıyla çıkacaklarını bildirdi.

Başkan Özakalın, “2013-2014 sezonu pazar günü başlayacak. Geçmiş sezonun hemen bitimde planlı ve programlı bir çalışma oluşturduk. Teknik heyeti ardından sporcularımızı transfer ettik. İstediğimiz oyuncuların yüzde 85’ini renklerimize bağladık. İki kamp dönemi geçirdik. Pazar günü Sandıklıspor ile oynayacağımız karşılaşma için geri sayım başladı. İyi bir başlangıç yaparak takımımızı en üst seviyeye çıkarmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” dedi. 

TARAFTARA ÇAĞRI

Başkan Saim Özakalın, 1 Eylül tarihinde saat 16.00’da Kazım Karabekir Stadyumu’nda yapılacak olan karşılaşmaya tüm taraftarları davet etti. Özakalın, sözlerini şöyle tamamladı: “Pazar günü Sandıklıspor ile zorlu bir doksan dakikaya çıkacağız.

 Maçtan üç puanla ayrılmak için yeşil sahada savaşacağız. Her maç bizim için çok önemlidir. Erzurum’daki futbol severleri, sporseverleri Kazım Karabekir Stadyumu’na davet ediyorum. Taraftarlarımızın stadı hınca hınç doldurmalarını kendilerinden hassaten rica ediyorum. Pazar günü mutlu bir sonuçla sahadan ayrılacağız. İnandık ve başaracağız.”

PALANDÖKEN