GÜNDEM Haber Girişi : 05 Kasım 2015 10:10

Şampiyon yapacağız

Şampiyon yapacağız
Başkan Sekmen, Büyükşehir Belediye Erzurumspor için iddialı konuştu
BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan ve yönetiminin davetlisi olarak katıldığı toplantıda gazetecilerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen,"Dadaşlarla kenetlendik, şampiyonluğa yürüyoruz. Bu kadim şehir'de şampiyonluk özlemine son vereceğiz" dedi.

Erzurum'un yetenekli çocuklarını keşfediyoruz

BAŞKAN Sekmen, Erzurumlu çocukların Erzurumspor'da yer alacağını ifade ederek, Şehrin yetenekli çocuklarını tespit edip mutlaka bu camiaya kazandıracağız. Madem biz yereliz takımımız da yerel ağırlıklı olmalı. Bu futbol takımı sahaya çıktığı zaman en az üçte bir futbolcusu bu bölgenin çocuğu olmalı. İnşallah biz buradan diğer spor kulüplerine, Süper Lige, 1. Lig'e futbolcu transferi yapmalıyız. Nasıl Türkiye'nin futbolcuları yurt dışındaki takımlarda oynamalı ise Erzurumspor'un çocukları tespit edilmeli, belli bir seviyeye getirilip diğer takımlara transfer edilmelidir" dedi.

Ya Büyükşehir Erzurum, ya da Büyük Erzurum olacak

BÜYÜKŞEHİR Belediye Erzurumspor'un Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, kulüpte isim değişikliğinin ifade ederek, taraftarlara müjde verdi. Sekmen, şöyle dedi: "Kulübün isminde sadece bir B olacak. 'B Erzurumspor' kalacak. Bunu da dönemin sonunda gerçekleştireceğiz. 'Büyükşehir Erzurumspor' veya 'Büyük Erzurumspor' unvanıyla devam edeceğiz, ama 'B Erzurumspor' unvanıyla okuyacağız, onun kulübe faydası var. Camiada ise, 'Büyükşehir Erzurumspor' veya 'Büyük Erzurumspor' ismiyle liglerde yer alacağız" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.