ASAYİŞ Haber Girişi : 11 Ekim 2008 13:09

Saldıran Pkk değil,Amerika

Saldıran Pkk değil,Amerika
Saldıran PKK değil, İsrail destekli, Amerikan gelecek planlayıcılarıdır. Dağlıca'daki katliamda rolleri ne ise, Aktütün'de de o. Adamlar faraziyelerle bizleri oyalıyorlar. Bizleri olaylarla bir yerlere sürütmek ve sürüklemek istedikleri bir plan komplesi var.
Bize düşeni yapmadığımız, yapacağımızı bilmezliğimizde geliyor. Amerikan istihbarat paylaşımı bir hikâyedir. Bize yanlış istihbarat vermişlerdir. Bizi hikâyelerle idare edilen bir millet mi olduk. Hayır, bu böyle olmamalı. Askerimizin kafasına çuval geçiren askerini Irakta komutan tayin eden Amerika'nın bize istihbarat desteği ancak hikâyedir.
Haber7 de yazan Taner Beyin dediği gibi, tren bir kaza yapınca istifa sesleri yükselirken, bir karakol ki 5 kez saldırı kazasına uğramıştır ve önlemler yeterince alınmamıştır. Bu katliamın daveti değil mi? Neden sorgulamayacağız bunu. Acımız büyük ve sorumlular da asker v.s neyse hesap vermeliler ve gerekirse istifa askerler içinde çalışmalıdır.
Tren kaza yapmıştır, bir daha yapabilir. Asker yanlış yapmıştır bir daha, bir daha?  5 kez olmuşsa bu, birileri hesap vermeli. Bunların yanlış yapanların çocukları olmaması, onları sorumluluk bilincinden uzak mı tutmaktadır. Kaderci bir millet oluşumuz bizim zafiyetimiz mi olacak. Hesaptan birileri kaçacak mı? Hesabı sorunca vatan haini mi ilan ediliriz diye korkacağız. Bu korkularla birileri iktidar ve saltanat mı sağlayacak. Artık herkes hesap vermelidir. İktidar, asker, muhalefet? Bu böyle gitmemelidir. Acılar tazeyken herkes şehit kanları zerinden hamaset nutukları atıyor. Acıların üzerinden iktidar ve saltanat üretiyor.
Terör örgütünün ayakta olduğu mesajını vermek istemesine gerek yok. Bizim uyuduğumuzdan haber ver. Biim gençlerimizi nasıl ateşe attığımızdan, yapmamız gerekenleri yapmayanlardan hesap sor. İktidar olup muktedir olamazsa AKP de gider. Fazla kalamaz bu şehit kanları kimseyi beslemeyecektir. Kimseye saltanat ve mevki üretmemelidir. Bence en büyük terör terörden beslenen fikirler ve düşüncelerdir.
Bakın terörü kimler niçin kullanıyorsa Aktütün'e ve Dağlıca'ya onlar saldırmıştır. Görünen adı PKK'dır. Ama bu Amerika'dır, İsrail'dir. Onların yerli işbirlikçileridir. PKK'nın tavsiyesi bizi şaşırtan İsrail ve Amerika'nın gerçek yüzünü görmemizden, onların yerli işbirlikçilerini tanımamızdan geçiyor.
Amerika'nın verdiği istihbarat PKK ya ve Kuzey Irak'lı Kürtleredir. Kuzey Irak'a Amerika istihbarat değil, devlet bahşederken susarsanız, daha başınıza gelecekler var demektir. Öcalan'ın elinden tutan adam bugün Irak Cumhurbaşkanı ise bizim hatalarımız Özal döneminden beri Amerikan dümen suyunda ki siyasetimizin sorumluluğudur.
BÇG'cilerin ve Ergenekoncuların İsrail'le olan ilişkileri, Amerikan Yahudileriyle ilgileri ortaya koyulmalı ve u işin çözümü buradan başlanarak çözülmelidir. Amerika ve İsrail'e rest çekmeden bu PKK bitmeyecektir. Türkiye'yi bitirmek amacında olanlar PKK'yı kullanıyorlar ve müthiş desteklerini de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları çok iyi biliyor.
Dost görünen ve destek verdiğini ifade edenlerin gerçek yüzlerini görüyoruz ama içimizdeki uşakları bizi temelden, belden bağlamışlar. Onlara rest çekip, sığınacak bir yer mi bulamıyorlar. Nedir bunun adı. Neden hala biz böyle yuvarlanıyoruz. Çözümsüz müyüz, çözümü zorlaştıran ne?
Amerika üst ister biz hayır dersek bizim başımıza çorap örer. Bize ders vermek için, bu katliamları PKK adına o yapar. Biz de deriz ki PKK? İnanın geride Amerika, önde ki adı da PKK.  
Derhal Amerika'ya nota vermemiz lazım. Bu sizin işiniz dememiz lazım. Artık yeter dememiz gerekiyor. Yoksa millet olarak yeter demediğimiz de yeter. İsrail'de bölgede yokluğa giderken var kalmak mücadelesindedir. Yanında müttefik olarak Kuzey Iraklı Kürtleri savaşan bir ordu kılmak istiyorlar. İsrail'in ve Amerika'nın çıkarlarına alet olan kuzey Irak'a merhamet bizim geleceğimize ihanetten başka bir şey değildir.
Amerika ve İsrail'i kaldırın bölgeden bakın PKK kalır mı?