GÜNDEM Haber Girişi : 13 Ocak 2018 12:12

Rektör Çomaklı, TÜBİTAK Teşvik Ödülü Alan Doç. Dr. Önder Metin’i Tebrik Etti

Rektör Çomaklı, TÜBİTAK Teşvik Ödülü Alan Doç. Dr. Önder Metin’i Tebrik Etti
Çomaklı, Atatürk Üniversitesinin hayata geçirdiği projeler ve yapmış olduğu çalışmalarıyla hem ulusal hem de uluslararası alanda adından söz ettirdiğini dile getirdi.
TÜBİTAK tarafından her yıl verilen Bilim, Özel, Hizmet ve Teşvik Ödüllerinde bu yıl ödüle layık görülen, Atatürk Üniversitesinin başarılı akademisyenlerinden Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Önder Metin, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı makamında ziyaret etti.
Anorganik Kimya ve Nanokataliz alanlarında yapmış olduğu uluslararası nitelikli çalışmalarından dolayı aldığı TÜBİTAK Teşvik Ödülünü Rektör Çomaklı ile paylaşan Doç. Dr. Önder Metin, böylesine kadim bir üniversitenin neferi olmaktan gurur duyduğunu belirterek, Atatürk Üniversitesini uluslararası platformda üst seviyelere çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Alınan ödüllerin bilim adamlarını motive ettiğini söyleyen Önder Metin, bugün kendilerini misafir eden ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya teşekkür etti.
Ödüle layık görülen Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Önder Metin’i kutlayan Rektör Çomaklı: “Bilimin en başta gelen amacının insan yaşamını kolaylaştırmak, dünyayı insanca yaşanabilir duruma getirmek olduğunu belirterek, Atatürk Üniversitesinin de bu amaç doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.
Atatürk Üniversitesinin hayata geçirdiği projeler ve yapmış olduğu çalışmalarıyla hem ulusal hem de uluslararası alanda adından söz ettirdiğini dile getiren Çomaklı: “Bu başarıların en somut örneğini bu ödülü alarak bizleri gururlandıran Doç. Dr. Önder Metin’de görüyoruz. Bu ödül ile birlikte öğrencilerimize de rol model olan Doç. Dr. Önder Metin’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.