ERZURUM Haber Girişi : 14 Mart 2014 21:23

PUSULA 3 yaşında

PUSULA 3 yaşında

Pusula Gazetesi, yayın hayatına başlamasının 3’üncü yılını kutladı.

Pusula, Gazetesi  yayın hayatına başlamasının 3’üncü yılını kutladı. Karadayı Holding bünyesindeki şirketlerin çalışanlarının da katıldığı gecede yaş günü pastası kesildi. Gecede duyduğu mutluluğu dile getiren Karadayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, inşaat şirketiyle başladığı yolculukta şu anda 10 şirkete ulaşmanın verdiği mutluluk ve sevinci yaşadığını söyledi. 

Karadayı Holding bünyesindeki firmaların katıldığı gecede duyduğu mutluluğu dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, "O kadar mutlu ve gururluyum ki.. Allaha çok şükür. 2006 yılında tek bir şirketle çıktığım bu yolda şirket sayısı 10’a ulaştı. 400’e yakın kişiye istihdam sağlıyoruz. Tek gayemiz insan odaklı çalışmaydı, bunu da başardık. Biz Karadayı’nın şu kadar parası serveti olsun diye bu yola çıkmadık. Ne kadar insana ekmek veririz, iş imkanı sağlarız, faydalı oluruz düşüncesiyle başladık. Rabbim de bize bugünleri nasip etti. İnşaatçı olarak başladığım iş dünyasında Pusula Gazetesi ve diğer firmaların yanında Kardelen Televizyonu nu da bünyemize kattık" dedi.

Şirket çalışanlarıyla birlikte çıktıkları bu zorlu yolculuğa devam edeceklerini ifade eden Karadayı, "Dağın eteklerinde dolaşanlar rüzgar almaz. Zirvedeki insan rüzgar alır. Biz zirvede olduğumuz için zaman zaman rüzgar alıyoruz. Biz bu rüzgarlara kapılmadan önümüze bakacağız. Unutmayın ki bizim gönlümüz de yüreğimiz de ne kadar mert ise işimiz, gücümüz de o kadar rahat ve merttir" diye konuştu.