SPOR Haber Girişi : 25 Aralık 2013 09:15

Potada heyecan

Potada heyecan

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2013-2014 Liselerarası Basketbol İl Birinciliği Maçları Kazım Karabekir Spor Salonu’nda başladı. Turnuvaya katılım rekor düzeyde oldu. 6 bayan takımının il birinciliği için mücadele verdiği turnuvada tam 18 lise erkek takımı da şampiyonluk için parkeye çıktı. 

Nefesleri kesen maçlara çok sayıda takımın katılması Basketbol İl Temsilcisi Semahattin Yıldız ve diğer yetkilileri sevindirdi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz’ın da izlediği maçlarda bir birinden ilginç sonuçlar alınıyor.

Basketbol İl Temsilcisi Semahattin Yıldız, genç yıl olduğu gibi bu yıl da basketbol il birinciliği maçlarına rekor düzeyde katılımın olduğunu belirterek, “Erzurum artık basketbolu seviyor ve yetenekli gençlerin kendisini göstermesi için de bu tür maçlar bulunmaz bir fırsat. Şu ana kadar maçlarımızın sorunsuz geçmesi de bizim için mutluluk kaynağı” dedi.