GÜNDEM Haber Girişi : 19 Aralık 2013 19:30

Polis radyosunda gündem KUDAKA Fuar Faaliyetlerini

Polis radyosunda gündem KUDAKA Fuar Faaliyetlerini

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı personelinin Erzurum Polis Radyosunda konuk olduğu “Kalkınmada Anahtar Çözümler” programına, bu hafta KUDAKA Satınalma ve İhale Sorumlusu Suat Çolak katıldı. 
Bölgedeki fuar kültürü ve fuarcılık faaliyetlerinin konuşulduğu programda Suat Çolak, sunucu Enes Okumuş’un sorularını yanıtladı.
Bölgedeki fuarcılık faaliyetleri ve bu faaliyetlerin bölgeye etkilerini anlatan Suat Çolak, yurtiçi ve yurt dışında katılım gösterilen fuarlar ve açılan stantlardaki görsel materyaller hakkında bilgiler verdi. Uluslararası düzeyde dünyanın en önemli fuar organizasyonu olan EXPO fuarının içeriği ve önemine değinilen programda, Türkiye’de fuarcılığın gelişimi ve fuarcılık sektörü konusunda bilgi paylaşımı yapıldı.
KUDAKA’nın bölgede fuarcılığın geliştirilmesi adına yürüttüğü proje çalışmalarını anlatan Çolak, Universiade 2011 Erzurum Kış Oyunları sonrasında bölgede yapılan tesisler ve mevcut otellerden nasıl faydalanılabileceği, bu tesislerin daha cazip hale nasıl getirilebileceği, kurum-kuruluş ve STK aktivitelerini bölgeye çekme konusunda ne tür faaliyetler yapılması gerektiği konularında açıklamalarda bulundu.