ERZURUM Haber Girişi : 15 Ocak 2018 01:31

POLAT YAPI bayileri buluşturdu

POLAT YAPI  bayileri buluşturdu
İnşaat yapı malzemelerinin toptan ve perakende satışında Doğu Anadolu Yetkili Bölge Bayisi olan Polat Yapı'nın gelenekselleştirdiği bayi buluşmalarının dördüncüsü Erzurum'da yapıldı.
İnşaat yapı malzemelerinin toptan ve perakende satışında Doğu Anadolu Yetkili Bölge Bayisi olan  Polat Yapı'nın gelenekselleştirdiği  bayi buluşmalarının dördüncüsü  Erzurum'da yapıldı.
Doğu Anadolu ve çevre illerde  hizmet veren yaklaşık 120 firma sahibi ve yöneticisi ile Uşak Seramik başta olmak üzere Türkiye'de bulunan yapı malzemeleri üreten fabrika yöneticilerini buluşturan toplantı geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi.



Gün içerisinde; Ağrı, Ardahan, Artvin, Bayburt, Bitlis, Bingöl, Erzincan, Erzurum, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Kars, Van, Muş, Kayseri, Rize, Samsun, Trabzon il ve ilçelerinde gelen  firma sahipleri ve yöneticilerinin katıldığı yemekte  Erzurum'un yöresel lezzetleri Cağ kebap ve kadayıf dolması misafirlere ikram edilirken akşam ise Palan Otel'de 4. geleneksel yapı malzemeleri semineri düzenlendi. Semirin ardından davetliler kendileri için düzenlenen organizasyonda gönüllerince eğlendi.
POLAT YAPI
SHOWROOM'A
YOĞUN İLGİ ..
Doğu Anadolu'nun çeşitli illerinden gelen firma yetkilileri Polat Yapı Showroom'u gezdi.Misafirlere Erzurum 1.Organize Sanayide bulunan Polat Yapı Showroom'da binlerce  ürünün tanıtımı yapıldı.




Polat Yapı Genel Müdürü Abdullah Polat 4. sünü gerçekleştirdiğimiz bayi buluşmasında Doğu Anadolu'da yapı sektöründe birlikte çalıştığımız iş ortaklarımızı şehrimizde misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz'' dedi.
Abdullah Polat ,''Doğu Anadolu Bölgesi'nin tamamına hizmet veren firmamız 40 yıldır kalite ve güveni   ilke edinerek yoluna  emin adımlarla devam etmektedir.



Polat Yapı olarak yıllardır yaptığımız işte müşterilerimizin güvenini kazandık. Hedefi sadece müşteri memnuniyeti olan firmamız yapı sektöründe deneyimli personelleri, kapalı açık stok ve depo alanları, geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine daha iyi hizmet verebilmenin gururunu yaşıyor.Bizim önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. Bu amaçla ürün satışı yaptığımız firmaları, ürünlerin üretimini yapan fabrika sahipleri  ve yöneticileriyle bir araya getiriyoruz. Çünkü biz ticaretimizde şeffaflığa önem veriyoruz.Üretici ve satıcı firmayı Erzurum'da buluşturarak kendilerine  kalite ve fiyat gibi konularda  doğrudan istişare imkanı sağlıyoruz, diye konuştu.
İnşaat sektöründe 40 yıllık tecrübe ile yollarına devam ettikleri belirten Polat Yapı sahibi Abdullah Polat ''Bu sektör bizim baba mesleğimiz, kırk yıllık bir deneyimimiz var bu sektörde. Sadece perakende değil toptanda da Doğu Anadolu'nun tamamına hizmet veriyoruz. Polat Yapı Mağazamız da; ''Banyo dolabı, banyo aksesuarları, sauna, kazan, radyatör, duşakabin,pvc  boru, altyapı boruları, montalama malzemeleri ve boya gibi ürünlerin toptan ve perakende satışını yapıyoruz, kısaca inşaat adına tüm ince işlerin malzemesini satıyoruz. Ayrıca bunun yanı sıra üretimde yapıyoruz. Yerden ısıtma borularının kelepçelerini ve metal bordür üretiyoruz.
Abdullah Polat, ''Bu gün bizim davetimize icabet ederek şehrimize gelen tüm firma sahibi ve yöneticileri ne Polat ailesi adına teşekkür ediyorum'' dedi.



Erzurum'da bulunmaktan dolayı memnuniyetlerini dile getiren firma yetkilileri ise kendilerine gösterdikleri konuk severlikten dolayı Polat Yapı'ya teşekkür ettiler.

Ramazan KARATAŞ



Etiketler : bayi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.