SPOR Haber Girişi : 06 Mayıs 2018 23:02

Play Off’tayız:1-1

Play Off’tayız:1-1
Spor Toto 1. Lig’in 34. haftasında BB Erzurumspor deplasmanda Altınordu ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Dadaşlar; Ümraniyespor, Boluspor ve Gazişehir FK’nın ardından adını Play-Off’a yazdıran son takım oldu.
Spor Toto 1. Lig'in normal sezonunu son haftasında Altınordu ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, play-off'a kalan son takım oldu. Bu sonuçla 53'er puana ulaşan üç ekipten Gazişehir Gaziantep ve Büyükşehir Belediyespor Erzurumspor play-off'a kalırken, Altınordu play-off dışında kaldı. Karşılaşmanın bitiş düdüğünden sonra Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu oyuncular sevinç yaşarken, Altınordulu futbolcular üzüldü.
MAÇTAN DAKİKALAR 
24. dakikada Erdoğan Yeşilyurt kaleyi karşıdan gören pozisyonda çok sert vurdu, kaleci topa iki hamlede kontrol edebildi. 
34. dakikada Kerim Avcı yaklaşık 30 metreden sert vurdu, kaleci iki hamlede topu bloke etti. 
55. dakikada Hakan Arslan soldan ortaladı, Erhan Çelenk dokunamadı, Mert Nobre arkaya açılan topa bomboş durumda fileleri sarstı. 0-1 
83. dakikada ceza sahası sol çaprazında kazanılan serbest vuruşu Kerim Avcı müthiş kullandı ve topu yerden filelere gönderdi. 1-1 
86. dakikada Erdoğan Yeşilyurt sol çaprazda iki kişiyi geçip vurdu, sert giden topa Fatih Aktay dokunamayınca meşin yuvarlak auta gitti. 


Etiketler : erzurumspor
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.