GÜNDEM Haber Girişi : 12 Ekim 2015 11:27

PKK'lılar düğünü bastı: 1 ölü

PKK'lılar düğünü bastı: 1 ölü
Adana'da düğünü basan PKK'lı teröristler org çalan 1 kişiyi öldürürken, 1 kişiyi de yaraladı.
Olay, Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, yüzleri kapalı PKK'lı teröristler, ellerinde molotof bombası ile düğünün yapıldığı yere baskın yaptı. Teröristler, "Bugün düğün yapmayın, durdurun bu düğünü" dedi. Ancak düğün sahibi, "Biz aylar öncesinden bugüne tarih alıp düğün yapmaya karar verdik. Çalgıcı gelmiş, parasını vermişiz, erteleyemeyiz" dedi. Bunun üzerine çıkan arbedede İbrahim Ağar (35) yaralanırken, yüzleri kapalı PKK'lılar düğün alanından ayrıldı. Düğün sahipleri yaralıyla uğraşırken tekrar gelen PKK'lılar, silahlarla rastgele ateş açtı. Açılan ateş sonucunda org çalan İbrahim Halil Arslan (28) ağır yaralandı. Yaralanan Arslan ve darp edilen İbrahim Ağar, özel araçlarla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Arslan yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Ağar'ın ise tedavisi devam ediyor.
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri ise olaydan sonra alarma geçti. Polis, teröristlerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. 
Etiketler : pkk
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.