EĞİTİM Haber Girişi : 12 Mart 2018 14:23

Pasinler’de İstiklal Marşı’nın 97. yıl dönümü kutlandı

Pasinler’de İstiklal Marşı’nın 97. yıl dönümü kutlandı
Erzurum’un Pasinler ilçesinde 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün 97. yılı düzenlenen törenle kutlandı.
Pasinler'de Kültür Merkezi salonunda İstiklal Marşı'nın 97. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 
Programda günün anlam ve önemini belirten konuşma yapan Milli Eğitim Müdür vekili Orhan Beyazlı "12 Mart İstiklal Marşının kabulünün 97. yılında büyük şair Mehmet Akif Ersoy'u minnet ve rahmetle anıyoruz" dedi. 
Programda Pasinler 13 Mart Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından Oratoryom gösterisinde okul öğrencilerinin açtıkları Türk bayrağı programa katılan davetliler ve vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı. Okul öğrencileri tarafından günün anlam ve önemine değinen şiirler ve kompozisyonlar okundu. 
Pasinler Kültür Merkezi salonunda gerçekleşen programa İlçe Kaymakam vekili Murat Öztürk, Garnizon Komutanı Personel Üsteğmen Raşit Eren, Milli Eğitim Müdür vekili Orhan Beyazlı, Pasinler İlçe Emniyet Müdürü M. Tayfun Girgin’in 0yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri, öğrenciler ve çok vatandaş katıldı. 
Etiketler : pasinler
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.