GÜNCEL Haber Girişi : 01 Ağustos 2015 16:23

Paralelci savcı ve polislere yargı tokadı

Paralelci savcı ve polislere yargı tokadı
SEÇİMLE iş başına gelmiş bir hükümeti, yargı darbesi ile devirmek isterken suçüstü yakalanan paralelci çete, kendilerine karşı çıkan herkesi, vaktiyle ele geçirdikleri adliyeler üzerinden korkutup susturmak istemişti.
SEÇİMLE iş başına gelmiş bir hükümeti, yargı darbesi ile devirmek isterken suçüstü yakalanan paralelci çete, kendilerine karşı çıkan herkesi, vaktiyle ele geçirdikleri adliyeler üzerinden korkutup susturmak istemişti. Neyse ki paralelci suç örgütünün bu planı, siyasi iradenin kararlı tutumu ve namuslu yargı mensuplarının cesur çıkışlarıyla kısa sürede boşa çıkarıldı.
Paralel'in başlattığı "dava sağanağı" işe yaramadı!
17 ARALIK'TAN bu yana paralelci çeteye karşı omurgalı bir yayın yapan ve aldığı tüm tehdit ve şantajlara rağmen çizgisini değiştirmeyen gazeteniz Palandöken, bir kez daha doğru gittiği yolda haklı olmanın gururunu yaşadı. Paralelci bazı yargı mensupları ve polis şefleri tarafından öncelikle başyazarımız Mehmet Şener olmak üzere, gazetemiz aleyhine açılan toplam 46 soruşturma ve dava lehimize sonuçlandı, sonuçlanmaya da devam ediyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.